reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka ale masz prowadzone sledztwo w sprawie wytropienia upatrzonych bucikow dla malgosi:)

mialam wam dac znac jak termometr,ale jeszcze stoi zapakowany,dzis sie tym zajme bo wczoraj bylam pozno w domku.Zachcialo sie babie fryzjera...

reklama
a ja sprawdziłam Kuby buty i one jednak są w rozmiarze 24, a myślałam że 25 więc Gosia ma większą nóżkę ;p bo Kuba ma z 1cm luzu jeszcze w rozm 24 :)

magdalenka oby się znalazły te buciki gdzieś :)

Magdalenka - oj az taka pomyslowa to nie jestem, sama bym na to nie wpadla, poprostu przypomnialo mi sie jak kiedys szukalam rozm kozaków dla siebie to babka wlasnie mi sprawdzala w którym sklepie sa, wtedy tam zadzwonila i mi odlozyli zanim dojade.

Moze poprostu ustal sobie nr tel do ccc któregokolwiek w swoim miescie, zadzwon to Ci powiedza gdzie sa najblizej. Jak cos to to jest kod do tych bucików (szukaja tylko po kodach) 3 573630 000247 NelliBlu. Mam nadzieje ze gdzies sie w koncu znajda bo my to kupowalismy je z 1,5 miesiaca temu:-)

Ale akcja rzeczywiście:-D ale śliczne te buciki, ja też mogę pooatrzyć dziś bedę kolo to wstąpię i zobaczę czy są i ci napiszę ewentualnie poproszę że odłożyli... ale Gosia na pewno ma aż tak duża nóżke, 25 to strasznie długa, to chyba taki średni rozmiar dla 3-latki. A ja myślałam że Maj ma sporą, teraz nosi 22 a na zimę 23 mamy i myślę że przechodzi spokojnie do końca zimy.

Gosiu moja Gosia (hehe znowu się wszystkim popląta) nosi teraz 24 więc na zime (jak każda zresztą) chcę buty o 1 rozm większy.

Eve mi napisała że nie dostała tych butków:-:)-(

Wiem, ze wiele z Was kupiło fotel dla malucha, ja nabyłam jakiś miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć, ze jestem zachwycona, a raczej moja córka, bardzo często z niego korzysta, widać, ze jest Jej wygodnie, łatwo się siada, generalnie jeśli któraś z Was się jeszcze zastanawia czy kupić czy nie, to ja polecam :)

reklama
O!!! fajne :) i mówisz, że wygodne???

tak, bardzo wygodne, ze to jeden z najlepszych zakupów jaki dokonałam :) zapłaciłam 40 zł + wysyłka za używany :)
Moja córka jest nim zachwycona :)akurat odpowiedni rozmiar do siadania Mała przyjmuje na nim różne pozycje :) nawet siada bokiem a nogę zarzuca na podłokietnik :):) i wygląda jak niezła mała kokietka w dość sexi pozycji :) ubaw mamy po pachy :)

Do góry