reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wczasy z niemowlakiem

Jak najbardziej popieram :tak: ... mądre, rozsądne i dojrzałe podejście :tak:

Bardzo mądre :-D:-D:-D:-D

Abejka ja niestety się nie piszę bo wlaśnie w tym terminie wyjeżdżamy w Bory Tucholskie. Ale oferta pewnie jest ciekawa. Zresztą dla nas to strasznie daleko :-( Ale jestem ciekawa jak tam wam się będzie podobało. Może skorzystam z twojego doświadczenia w przyszłym roku.
My tak w ogóle to chcielibyśmy pojechać na urlop w Bieszczady, ale jechać z Witkiem taki kawał drogi to trochę za dużo (praktycznie przejechać byśmy musieli prawie całą Polskę po przekątnej). Może za rok się nam uda wypad w tamte strony.

reklama
Moniś nie strasz mnie bo ja tak właśnie mam zamiar z Filipem jechać przez całą Polskę po przekątnej - w dodatku pociągiem:zawstydzona/y:

Fogia nie martw się-napewno dacie radę:tak:mój od zeszłych wakacji ciągle w podróży a w pociągu jeszcze lepiej bo nie musi siedzieć przypięty do fotelika.wyposażysz sie w zabawki,pewnie beda inne dzieci wiec nie bedzie źle;-)

Fogia dużo zależy od dziecka jak znosi podróż. Mój z podróżą ogólnie nie ma problemów, ale hałas niestety działa na niego straszliwie. My pociągiem byśmy nie mogli jechać, bo młody by nawet oka nie zmróżył, nawet z ogromnego zmęczenia. Jego turkot pociągu doprowadzałby do szału. A zresztą jest takim ciekawskim dzieckiem, że nawet w autobusie nie śpi tylko patrzy przez szybkę.

Monika uwierz mi że zaśnie jak się wymęczy :tak:;-) ja do Bydgoszczy na ogół jeździłam 4 h i panny zawsze spały a Emila większa i głodna wrażeń:sorry2: poza tym faktycznie towarzystwo innych dzieci robi swoje ;-)

mój Filip Elu ma tak samo. Różnie to z nim bywa. Pociągiem będziemy jechali w nocy. Wyjedziemy ok. 21 i będziemy na miejscu rano ok. 6. Jeżeli chodzi o dzieci to będą ale starsze, jak to na koloniach. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie spał. Jak jedziemy samochodem, a jest zmęczony to zasypia bez problemu i nie przeszkadza mu nawet głośna rozmowa. Uch, cieszę się na ten wyjazd ale i obaw mam sporo.

reklama
Fogia, jasne że będzie spał, tylko TOBIE będize mało wygodnie:sorry2:, bo wózka raczej nie bedzie gdzie postawic. jedziesz sama z Filipkiem? może wykup dla niego miejsce?? zawsze będzie luźniej

Do góry