Moonstone
Moderator
Do it! Do it! Do it!!!!!Odkąd wróciłam do pracy to bardzo dużo pije wody , może nic nie wyjść ale już myślałam żeby iść do natury po inny test![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do it! Do it! Do it!!!!!Odkąd wróciłam do pracy to bardzo dużo pije wody , może nic nie wyjść ale już myślałam żeby iść do natury po inny test![]()
Ja bym robiła!Czy tylko ja widząc jakiś cień który daje nadzieję robię odrazu drugi test innej firmy dla porównania?![]()
Dopiero w domowym swietle moge spojrzeć bo na podwórku nic nie widzialam tak odbija światło. Widzę cien na ostatnim i nie rob bety, moim zdaniem zrob pierwszą w dniu miesiączki, ja sie pospieszylam i najpierw ogromne przyrosty, bo male wartosci a potem cp. Czekaj z betą do terminu @. Tzn to moje zdanie ty rob po swojemu. Rób testy do super widocznej 2 kreseczki.A teraz moje drogie czas na założenie binokli i weryfikacje czy Wy też widzicie ducha cienia( tak wiem test rozwalony bo ja je przyklejam w zeszycie taśma i było krzywo, chciałam poprawić i mi się rozpadł
). Duch wyszedł w ciągu 5 minut od siknięcia
dziś jest 9dpo
ja też oczywiście, chociaż niewiele razy cienie miałamCzy tylko ja widząc jakiś cień który daje nadzieję robię odrazu drugi test innej firmy dla porównania?![]()
Widzę ten cieńA teraz moje drogie czas na założenie binokli i weryfikacje czy Wy też widzicie ducha cienia( tak wiem test rozwalony bo ja je przyklejam w zeszycie taśma i było krzywo, chciałam poprawić i mi się rozpadł
). Duch wyszedł w ciągu 5 minut od siknięcia
dziś jest 9dpo
Nigdy nie widziałam cienia, ale w razie takiej ewentualności mam przygotowane testy i zrobię przynajmniej kilkaCzy tylko ja widząc jakiś cień który daje nadzieję robię odrazu drugi test innej firmy dla porównania?![]()
Tak myślałam ale w razie czego też byłSeks najmniej ważny jest XD spytaj na forum
Myślisz że to przez badanie bety miałaś CP?Dopiero w domowym swietle moge spojrzeć bo na podwórku nic nie widzialam tak odbija światło. Widzę cien na ostatnim i nie rob bety, moim zdaniem zrob pierwszą w dniu miesiączki, ja sie pospieszylam i najpierw ogromne przyrosty, bo male wartosci a potem cp. Czekaj z betą do terminu @. Tzn to moje zdanie ty rob po swojemu. Rób testy do super widocznej 2 kreseczki.![]()
Oczywiście. I dodatkowo zastosowałam wstrzemięźliwość po owulacji coby się dobrze wszystko zagnieździłorozumiem, że przy remoncie się upracowałas, tak jak każe Ojciec Sroka?![]()
Mi w cp wychodziły cienie na tych testach testo a beta wyszła ujemna bo nie całe 3 z tego co pamiętam, dostałam "okresu" a potem plamienia , zrobiłam test od czapy i były dwie grube kreski , beta wtedy już była ponad tysiąc a próg poniżej 1Dopiero w domowym swietle moge spojrzeć bo na podwórku nic nie widzialam tak odbija światło. Widzę cien na ostatnim i nie rob bety, moim zdaniem zrob pierwszą w dniu miesiączki, ja sie pospieszylam i najpierw ogromne przyrosty, bo male wartosci a potem cp. Czekaj z betą do terminu @. Tzn to moje zdanie ty rob po swojemu. Rób testy do super widocznej 2 kreseczki.![]()