reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wesoło nam

Przychodzi króliczek do misia i mówi:
- Misiu.. mam do ciebie sprawe.
- No słucham Cię , mów ..
- No bo wiesz... mam fortepian .. i musze go wnieść na 10 piętro w wiezowcu... i sam sobie chyba nie dam rady..
- Pomogę Ci wnieść ten fortepian, jeżeli na każdym piętrze opowiesz mi zarąbisty kawał, taki żebym się posrał ze śmiechu...
Króliczek pomyślał chwile... i zgodził się... Misiu wciąga fortepian...1 piętro, i misiu mówi:
- No teraz opowiedz mi ten kawał...
- No dobra...
i opowiedział misiowi kawał... i misiu posrał się , ze śmiechu... i tak samo było na 2,3,4,5,6,7,8,9 piętrze... Na 10 piętrze misiu bardzo zmęczony i zsapany powiedział:
- No to teraz, na koniec, opowiedz mi najlepszy kawał ze wszystkich...
- Stary, jak Ci opowiem, to nie tylko się zesrasz, ale i zrzygasz i zeszczasz ze śmiechu...
- Ok, wal...
- To nie ta klatka...

reklama
Siedzi żebrak koło dworca i smaruje gównem chleb
Przechodzi Niemiec żebrak mówi:
- Panie zobacz jaka bieda.
I smaruje gównem kromke chleba.
Niemiec rzucił pieniądza.
Przechodzi Rusek żebrak mówi:
Rusek rzucił pieniądz.
Przechodzi Chinczyk.
Chinczyk rzucił pieniądz.
Przechodzi Polak żebrak mówi:
Polak patrzy żebrak smaruje chleb gównem raz, drugi, trzeci i pyta żebraka.
- Jak taka bieda to po co tak grubo smarujesz ? :D

Pewien facet kupił dojarkę do mleka w celach seksualnych. No i przeżywał orgazm za orgazmem aż w końcu chciał dojarkę wyłączyć. Ale się nie da!! Dzwoni więc do producenta:
- Panie kupiłem dojarkę pańskiej firmy ale jak to wyłączyc??!!
- Przede wszystkim gratuluję panu świetnego wyboru...
- PANIE JAK TO WYŁĄCZYĆ??!!
- Tak, no więc.. nasza dojarka jest superinteligentna. Wyłącza się automatycznie po udojeniu 100 litrów mleka...

Do pana Zdzicha Kwiatkowskiego, który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzich wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał co następuje:
Szanowny Panie,
pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc gdy otrzymuję rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idę na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii.

Z poważaniem
Zdzisław Kwiatkowski

:eek::-D:-D:-D

To ja trochę odświeżę wątek :tak:. Poczytałam z nudów złote myśli spływające do moderatorów portalu i*****a.pl i przytoczę kilka :-p:

1.

Pracuje na stacji benzynowej na noce. Zaczalem zmiane,nuda jak (...). Nagle wchodzi koles w czarnym garniturze,czarna koszula, laczki, z neseserem w rece. Bierze jakies wino i zastanawia sie nad wyborem prezerwatyw.Bierze Durexy Extra Safe,podchodzi do kasy w milczeniu, wyciaga stowke, kadzie na ladzie. Daje mu reszte, a tu nagle wpada taka siedemnastka i wola:
"Prosze ksiedza jeszcze chipsy"

3 godziny z szoku wychodzilem...

*************************************************************************************

2.
Wczoraj wyszedłem na stare miasto, a tam pelno dresow pod mariackim Kolega mówi ,ze to nie dresy to nowohutcy mieszkańcy w strojach ludowych

*************************************************************************************
3.
Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.

4.
Artykuł: Ma 86 żon i 170 dzieci, grozi mu kara śmierci

86 żon to 86 TEŚCIOWYCH!!!!
Chłopina powinien zostać zaliczony do świętych islamskich męczenników!!!

******************************************************************************************************

5.
Odważny facet

stoje na przystanku z moim byłym , nagle jakiś menel wyciąga ze spodni swoją fujarke i do mnie "posmyrasz????"
ja oczy jak pięć złotych , a mój ex - "ty rób co chcesz , ja uciekam"

******************************************************************************************************

0331144955.jpg

reklama
Do góry