reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tuniu to bardzo delikatne ruchy, takie pukanie od środka i rzadko kiedy :) Ale cudowne, cudowne:) Kurcze no nie moge się doczekać:) Luty jest najlepszy, nie czułam się lepiej niż teraz no i czas szybko ucieka bo mamy bardzo zajęty:) Ale jak ja wytrzymam od Marca do Lipca? No jak? :):):):)
To takie piękne, mając u boku mężczyznę swojego życia a w brzuszku nosić Nasz owoc miłości :)

Tuniu wyprawka gotowa? Natkusia się śmieje ze mnie, ale ja lubię tematy wyprawki :) Dopiero mam kilka ciuszków kupionych i to tak przy okazji jak idę do kina np :) ale lubię słuchać co kto kupuje, co się przydaje co nie :)

reklama
ania tak juz wszystko stoi i czeka wszystko mam juz poprane i poprasowane:-)
Poczekaj jeszcze troszke a juz nie dlugo tak jak ja nie bedziesz mogla wytrzymac od wciskania nozek pod zebra:-)wogole to wieczorami mam wrazenie ze chce mi wyjsc przez pepek:-Dczasami nawet boli no ale coz kruszek ma juz coraz mniej miejsca:-)

a ja wlasnie pomidorowke gotuje,przerabiam sobotni rosol :)

Tuniu super,ze wszystko ok,ja musze do majowek zawitac,popatrzec co tam u dziewczyn

Natkusiu to fajnie,ze wiara podtrzymuje Ciena duchu :-)

Aneczko a zebys wiedziala,ja choc mam ten detektor ktorym mozna sluchac serduszka to jestem jeszcze bardziej spokojna jak widze,ze maly koziolkuje i ma sie dobrze,nawet czasami 2-3 dni nie uzywam detektora,bo wiem,ze wszystko jest ok:-)
a co kupilas w Ikei?My wypatrzylismy tez juz dwie komody,zeby bylo gdzie ciuszki i rzeczy Carmelka schowac,u nas nie bedziemy duzo wymyslac bo i tak najpozniej za rok chcemy sie przeprowadzic,takze nie ma sensu kupowac wielu rzeczy,bo jak juz bedziemy mieszkali na wiekszym mieszkaniu to wtedy Carmelek bedzie mial swoj pokoj i wtedy sie go ladnie przyrzadzi.tu ta komoda MALM Kommode mit 6 Schubladen - Birkenfurnier - IKEA

a tu jeszcze moj aktualny brzuszek,wstawcie tez swoje :)
DSC03101kk.jpgDSC03100lok.jpg

Ostatnia edycja:
Jagoda daj koniecznie znac,jak wyszedl test 19,jesli wyjdzie negatywny,powtorz jeszcze raz,bo jesli naprawde jestes w ciazy,to nawet 19 moze byc jeszcze za wczesnie i test moze nic jeszcze nie wykazac,powodzenia:-)

Aneczko a widzisz,brzuch rosnie jak na drozdzach,ale 5 tygodni temu nie byl taki wielgachny:-) czuje sie swietnie,bole w dole brzucha mi przeszly,ale i tak skontaktuje sie z lekarka bo mysle,ze dalej powinnam magnez brac.
Komoda,ktora wypatrzylas podobna do tej co my wybralismy :) W ikei mozna naprawde fajne rzeczy znalezc

Ja uciekam do pracy,do konca lutego juz nie duzo zostalo i wtedy bede miala calkiem wolne :)

Cześć dziewczyny :-)

Oczywiście dam znać bo wizycie co i jak ale mam ją dopiero o 17.40 ;-) zrobiłam też foto brzusia więc później też wrzucę.

Udanych walentynek :* do później

reklama
Ja Wam też wkleje zdjecie brzuchola:) Jedno z 18 tygodnia i drugie z 19 gdzie mam wrażenie , ze brzusio mniejszy, ale robiony z rana zawsze jest mniejszy a wieczorem bomba;)

Załączniki

• 18t5d.jpg
    18t5d.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 17t1d.jpg
    17t1d.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 51

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry