reklama

Wiarygodność testu ciążowego

To ja zacznę od końca, najpierw dodam zdjęcia, a później poczytam. Nie cierpię używać komórki do forum, bo już kilka razy pisałam, pisałam i skasowałam, nawet nie wiem jak :eek:
Kochane, poród wcale nie jest taki straszny (z ZZO), ale nie wiem, czy zasługi nie ma w moich herbatkach z liści malin, które zaczęłam pić 3,5 tyg przed porodem. W pudełeczku było ich 50, zostały 4 :) Było ekspresowo, no i tym razem moje Kochanie nie zawiodło, jak Go obudziłam, jakimś dziwnym sposobem od razu wiedział że to to!!!
Właśnie wyszłam z siebie i stanęłam obok. Chciałam polecić Wam stronkę przy okazji jak opisywałam CAŁY poród i 3/4 tekstu po linku znów mi uwaliło. Chyba nie powinnam opisywać porodu, czy co!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Galway,ciesze sie ,ze porod nie byl taki straszny :) najwazniejsze,ze z Piotrusiem i z Toba wszystko jest w porzadku!
tak bym bardzo chciala zobaczyc zdjecia maluszka,wstaw jakos!

Natkusia, nie mow ze u Ciebie wyświetlil sie cały tekst czy tylko do tego głupiego linka? Ja usunelam post bo nie miałam siły po raz kolejny pisać tego samego i Piotrus sie przebudzal. Idę teraz spac a zdjecia gotowe do wklejenia tylko komputer dziele Teraz z Mama ;)
Ps, znacie strone gdzie można na mecie ogladac m jak Milosc, pierwsza Milosc, itp?

Galway no czytałam długi tekst i na samym końcu był link :-D ale zdjęcia Piotrusia nie było :-( odetchnij od pisania i wróć :-p ciesze się, że miałaś szybki i mało bolesny poród aż jestem pod wrażeniem :-) ciekawe jak to będzie u Nas hihi .. Co do Twojego pytania to chyba w necie nie obejrzysz, ja kiedyś szukałam i nie umiałam znaleźć ale wpisz w wujka google to może coś znajdziesz :-) Ucałuj Piotrusia ode mnie :*

A moja przyjaciółka przyjechała z Wrocławia i idę dzisiaj w tany :-D tak więc nie będzie mnie już dzisiaj..

Do juterka moje drogie :*

DSC08557.jpg 29.02.2012 ​(Mamo, dobrze się spisaliśmy!?)

IMAG0058.jpg01.03.2012
DSC08574.jpg02.03.2012
DSC08592.jpg06.03.2012
DSC08602.jpg07.03.2012

Załączniki

• IMAG0070.jpg
    IMAG0070.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC08575.jpg
    DSC08575.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 48
Galwaygirl!!!Piotrus jest PRZESLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Udal Wam sie synek jak nie wiem co!!!!!!!!!Jest naprawde przepiekny!!!!!!A ile wloskow ma,swietny :-):-):-)
Moje gratulacje jeszcze raz dla mamy,taty i synka :-):-):-):-):-)
A jak z karmieniem,dlugo schodzi nim sie Piotrus naje?

Powiem Ci, że niby w środę urodzony, a jednak leniuszek, bo jak tylko do cyca to i spać mu się zachciewa. Muszę Go budzić na wszystkie sposoby, zwłaszcza w nocy, budzi się sam i słyszę że szuka, poje 10 minut i śpi. A dziecko powinno jeść minimum 15 minut jedną pierś by dostało tłustszy pokarm. Dziś w dzień z przysypianiem, odbijaniem i przewijaniem w trakcie zajęło to 60 minut :tak: Strasznie nie lubi przewijania, masakra jaka krzywda się dzieje Dziecku, no chyba że jest do syta najedzony i robi to Tata, bo Tata nie pachnie mu mlekiem :-D a jak mnie wyczuje to od razu Dzióbek otwiera jak ptaszynka.
Oj Dziewczynki, to jest cudowne, mieć taki Skarb przy sobie. A jak jeszcze patrzy tymi ślepkami i do tego się uśmiechnie (ponoć nieświadomie) to aż serce się rozpływa.
Jeszcze tylko kilka tygodni i będziecie tuliły maluchy w ramionach. Dbajcie o siebie by Maluszkom niczego nie brakło :*

reklama
Galwaygirl Piotruś jest CUDOWNY ŚLICZNY !!! Jest taki śliczny:) Uśmiecha się:) Gratulacje dla Was z całego serca!! Niedawno brzusio pokazywałaś, nie mogłaś się doczekać Piotrusia a już jest z Wami :) CUD normalnie:)
Najważniejsze, że masz mleko:*
Mnie zawsze zastanawia czy karmienie boli :)
A jak zdasz relację z porodu na lutówkach to daj znać:) Poczytamy sobie ;)
Jesteś bardzo, bardzo dzielna Galway !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry