reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Gratuluje również dla Grześka:)
Łóżeczko stoi , no ale właściwie zostało zasłonięte komodą:) Zaszaleliśmy kurka wodna:) Daliśmy się ponieść emocjom wyprawkowym :) Nie wiem czy to szybko czy nie szybko :) Ale jest cudnie:) mały kącik Emilki, ale zawsze:) Tylko komodę pomaluje pod kolor łóżeczka bo takiej wąskiej innej nie znaleźliśmy:) To Nasza mała klitkowa sypialnia:) Tylko nie patrzcie na moje brudne firanki ;)

Załączniki

• łóżeczko (2).jpg
    łóżeczko (2).jpg
    16 KB · Wyświetleń: 51
reklama
No SUPER! Jak dla mnie rewelka! :-):-) aż mi też się zachciało ;-) Emilka będzie miała śliczny swój kącik! I powiem Ci, że mamy podobne myślenie ponieważ my też zdecydujemy się na takie naklejki z postaciami i akurat też Kubusia Puchatka bo uwielbiam tą bajkę a najbardziej Tygryska :-D Młody ma 4 body z postaciami z Kubusia i jestem w nich zakochana :-D

Natkuiu mój mąż kupił te naklejki :) Ale mnie się też bardzo podobają:) Niektórzy wolą księżniczki, lalki barbie , ale ja wole te:) Są ładne kolorowe) sami mamy bodziaki z Kubusiem, to piękna bajeczka:)
Fajnie, że Ci się podoba bo jednak każdy ma inni gust:)

Natkusiu nam też się wydawało, że zdala od różu, róż jest bee i fee i w ogóle:) A teraz co? połowa ciuszków różowych:) no bo inne ciężko dostać haha :) Ale róże, fiolety, seledyny, żółte na pewno będą górować;)

No niestety jak się wchodzi do sklepu na ubranka to dla dziewczynek zdecydowanie góruje róż, fiolet i jego odcienie.. Jak czasami widzę moje koleżanki jak ubierają córki to o zgrozo od stóp do głów fiolet z różem :szok: dlatego to jest jeden z kilku powodów z których moje serce się raduję, że będzie synuś :-D

hej,ale dalyscie czadu przez weekend,musialam niezle sie naczytac :)

Ja dziewczynki po wizycie kontrolnej,Carmelo ma juz 38cm i wazy 1070g,wszystko jest w normie,moja krew tez bez zarzutow,mocz w porzadku,mialam tez 30 minutowe sluchanie serca Carmelka i bije calkiem prawidlowo,nie ma powodu do zmartwien:-)skurczow przedwczesnych tez jeszcze nie mam takze moge spokojnie spac,spytalam tez lekarki czy moge dalej spac na brzuchu bo jeszcze mi nie przeszkadza ta pozycja,ale ona zrobila oczy i powiedziala,ze lepiej nie,na prawym i lewym boku to najlepsza pozycja,szczegolnie jesli chodzi o przeplyw krwi u malego,takze musze sie zmusic do spania na boku,dla synusia wszystko:-)

Agagu jak trzeba to sie oszczedzaj,najwazniejsze,ze z Kacperkiem wszystko ok :) A na Carmelo mozesz mowic Karmelek,sama tak mowie :) Chyba nie umiem wstawiac linka z video,nie wiem jaki blad popelnilam,bo ja jak patrze na ten post to da sie odtworzyc to video,ale coz,trudno.

Aneczko widze,ze u Was brakuje juz tylko Emilki,przynajmniej masz juz rozkladanie lozka z glowy,sypialnia Wasza jest rzeczywiscie mniejsza od naszej,ale lozeczko jak widze wcale nie przeszkadza i miejsce jeszcze macie,takze jest super:-) Ja za wszystko zabiore sie pod koniec kwietnia,jedyne co wczesniej bedzie zrobione to malowanie scian,zeby poprostu przewietrzal pokoj przez te trzy miesiace.

Natkusiu swietnie,ze Michalek juz tak o sobie daje znac,to juz inne uczucie jak mozna poczuc nasze Maluszki w brzuchu,nawet jak czasami przesadza z kopniakiem ;) co do rozu dla dziewczynek to to naprawde przesada,moja sasiadka ma corke i tam gdzie wspolnie wieszamy pranie to jej przedzial jest doslownie calkiem rozowy,az razi hehe,ale fakt,w sklepach jest tez prawie wszystko rozowe,fioletowe ,takze czasami nie ma wyboru i trzeba takie rzeczy kupic.

Kiedy macie wizyty?Ja nastepna 26 marca

Karwiczki SUPER !!!!Ale CI zazdroszcze:) Masz nawet następną wizytę szybciej od Nas :) My mamy 30 marca dopiero:) Raz w miesiącu mamy wizytę póki co :) Ciekawe czy mnie też już będą sprawdzać skurcze:)

reklama
No Karwiczki Carmelek rośnie i rośnie, już ma ponad 1kg :szok: super! A czujesz już takie kopniaki non stop? U mnie ostatnio Michał szaleje i raz na godzinę poczuję kopniaka, mój Grzegorz też już potrafi bez większych problemów wyczuć, chociaż jak kładzie rękę to musi poczekać bo Młody się chyba peszy trochę i nie zna tak dotyku taty jak mojego :tak:

Ja mam wizytę 13 marca czyli za równo tydzień :-)

Do góry