Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)i musze Wam powiedziec,ze tego mleczka juz prawie nie ma!!!!!!!!
Ale jesli Carmelek tyle potrzebuje to niech pije,zwracac prawie nic nie zwraca takze dostaje odpowiednie porcje,co do spania to z tym tez co raz lepiej,nadluzej spal z rzedu 6 godzin,a tak normalnie to budzi sie co 3-4,naje sie,beknie,pierdnie i szafa gra-mozna dalej spac!!!:-):-):-)
jak nie Carmelek to w domu cos wyskoczy,jak znade ten rytm i ustabilizuje sie wszystko,to pewnie czesciej tu zagladne,ale wierzcie mi,ze caly czas o Was mysle!
potem mala przerwa,i jeszcze jakies 20ml mu wejdzie!!

MÓJ MAŁY WIELKI CUD MIŁOŚĆ MOJEGO ŻYCIA I SENS MEGO ISTNIENIA ,,, KACPEREK ,,,
Może tak jak Galway pisze.. spróbuj Małego karmić piersią, nic się nie stanie jak będziesz próbować ;-) widać, że Carmelek to mały głodomorek, super!
miałaś ciężki poród uff
ale dalaś radę i to jest najważniejsze :* zastanawiam sie jaki my będziemy mieć z Anią ojjj.. Na FB masz PIĘKNE zdjęcia z dzieciątkiem! :-) to są zdjęcia, które były robione w szpitalu (kiedy pisałaś o tym)? Buziaki dla Was :*
Głowa do góry Aguś :* a co do karmienia to spróbuj powalczyć jeszcze .. herbatki pij, dużo wody i Karmi - trzymam mocno &&&&& żeby się udało :* Kacperek piękny :-)
CUDOWNIE!
o te problemy to chodzilo mi o poczatek karmienia,teraz jak mam nadmiar,a mam naprawde baardzo duzo mleka to jest mi wygodniej odpompowac,bo leci doslownie,a Carmelek dopomina sie o swoja porcje co jakies 3-4 godziny,a czasem nawet co 5,dostaje butelke jak juz zaczyna marudzic,ale wczoraj przystawialam go do piersi i juz o wiele lepiej sie udalo.Piersi nie sa juz teraz takie twarde jak na poczatku,mleko leci jak z kranu takze latwiej jest,powoli,powoli i zejde calkiem tylko na piers,teraz sutki tez sa bardziej wyrobione niz na poczatku,takze nie bedzie problemu z calkowitym karmieniem :-)