Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uważam ,ze bez sensu byłoby zamykać ten wątek,po to jest żeby pisać w nim i czytać go,a co do sprawy rozwodowej czyjejś to nie widzę problemu przecież tu prawdę się pisze
Rubi ,silna z ciebie kobitka ,ubawiłam sie z wątróbkowej afery i z uzasadnienia dlaczego twój m nie ma magistra...no patrz wszystko przeciwko niemu......Pozdrawiam;-)
. u mnie w sumie nawet nie wiem jak jest... ostatnio obralam zasade ,,ciszy,,... staram sie nie marudzic, za duzo nie odzywac, nie rozmawiac... robie to tylko wtedy gdy jest to konieczne. opanowal mnie spokoj;-)... no wiec ostatnio moj M. chyba zaczal glebiej sie zastanawiac nad naszym zwiazkiem... lezac juz w lozku, gdy ja meczylam tv a on szykowal sie do snu zapytal mnie czy jeszcze go kocham.... bo on kocha mnie bardzo...
jak sie domyslacie przezylam szok
... tak sam z siebie bez wymuszania powiedzial te zakazane do tej pory slowa... toz to prawie profanacja

... za dwa dni mamy pierwsza rocznice slubu. wiem ze nie bedzie pamietal.... ten czlowiek wogole nie pamieta dat.... ostatnio do mnie dzwoni z pytaniem ktory ja rocznik jestem... zaraz 7 lat jak jestesmy ze soba a ten nie wie... ech.... no coz... a moze mu przypomniec o tej rocznicy??? co??? jak myslicie???

)Ja myslę zebys nie przypominała, jak zapomni, to wieczorkiem go zawstydzisz i z miną "zbitego pieska"-taką zeby miał wyrzuty, przypomnisz mu o Tym...albo moze wogole nic nie mów...Nie martw się! napewno zaraz sobie przypomni...ezac juz w lozku, gdy ja meczylam tv a on szykowal sie do snu zapytal mnie czy jeszcze go kocham.... bo on kocha mnie bardzo...jak sie domyslacie przezylam szok
...
... za dwa dni mamy pierwsza rocznice slubu. mu przypomniec o tej rocznicy??? co??? jak myslicie???
jak nie tego dnia to za 2 dni, ale przypomni sobie!!!
i MUSI CIĘ KOCHAC!!!