mozliwe Dorota,po to niby tak jakby byli razemAGA kolezanka ostatnio sie rozwodzila i nie dostali rozwodu bo mieszkaja ze soba Maja mieszkanie kupione i zadno nie chce sie wyprowadzic I juz odrazu jej adwokta powiedzial ze jak sie mieszka razem to ciezko z rozwodem DOSTALI SEPARACJE ale po pol roku separacji moze skladac papiery znow o rozwod i wtedy juz rozwod dostanie nawet jak caly czas separacji nadal beda ze soba mieszkac a to juz jest totalna paranoja Nasuwa mi sir to ze sad chce zarobi bo i rozwod i separacja kosztuja po 600 zl Mnie na szczescie sad odroczyl splate tych 600 zl i rozwod lub separacje to zalezy co sad orzeknie mam za darmo ;-)
a powiedz mi czy oni maja oddzielne pokoje, kazde sobie gotuje, pierze,a tylko wspolna kuchnia czy lazienka??czy ona gotuje czy pierze razem dla siebia i dziecka i dla niego???niestety jest tak,ze dopiero jak jest rozwod mozna wnosic o podzial majatku ,aby np sprzedac mieszkanie i podzielic kase dwie czesc
Ja dostalam od reki jak tak mozna powiedzen,tylko my juz ponad dwa lata nie mieszkalismy razem i robilam taki myk,ze wnosilam najpierw o alimenty,a pozniej dopiero po pewnym czasie wnosilam o rozwod