reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
makuc padłam:-D'
Bartuś :patrzę łazi z moją eko-siatką zakupową podejrzanie wypchaną :confused: zaglądam a tam jego ukochana pusia(podusia) i kubek :confused: pytam gdzie idziesz?-EPU (sklepu) a co kupisz? BOMBE LAKA I BUKI(mambę,lizaka,i bułki):-D

Bierze swój tel zabawkowy i dzwoni: Halo tata!!,bana(banana),bombe,laka-i złożył zamówienie:-D

agnieszka a co dziecko też ma swoją listę zakupów:-)

Wczoraj Kamil otwiera lodówkę u babci i zagląda ja przyszłam i mu mówię dałeś tu coś że zaglądasz on do mnie "idz jeść " i mnie pcha do pokoju spowrotem:baffled:

AGNIESZKA, BAŚKA ooo ja pierdziu :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

ja chyba muszę z notatnikiem zacząć chodzić i te głupotki gadane przez Alicję zapisywać na bieżąco, bo potem nie pamiętam :baffled: a fajnie byłoby i jej kiedyś pokazać, co za wariactwa wygadywała.

jedyne co mi przychodzi na myśl z "nowości" to fakt, że odkryłam co to znaczy momandżi :-):-):-)
UWAGA! tj. momandżi = do wanny :szok::szok: i weź tu bądź człowieku mądrym i domyśl się o co kaman jak Ci dziecko ze łzami w oczach "momandżi" wykrzykuje :cool:

jedyne co mi przychodzi na myśl z "nowości" to fakt, że odkryłam co to znaczy momandżi :-):-):-) UWAGA! tj. momandżi = do wanny :szok::szok: i weź tu bądź człowieku mądrym i domyśl się o co kaman jak Ci dziecko ze łzami w oczach "momandżi" wykrzykuje :cool:
Nie dziwię się, że nie wpadłaś na to :-D
Agnieszka, Baśka Wy też macie bardzo rozmownych synków :-D

Ostatnia edycja:
Ja; Amelka dlaczego chodzisz boso?
Amelka; nie mam ciapci (kapci)
Ja; a gdzie są?
Amelka; pośli (poszły)
Ja; a gdzie poszły?
Amelka; pepu pośli pepu (do sklepu)

reklama
Do góry