martusionek
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki!
Psuje mi się komputer i nie mam jak pisać bo cały czas się wiesza poszła karta graficzna i jest zintegrowana z płytą głowna więc czeka mnie nowy zakup
ale to dopiero jak wplynie moja wypłata.
Mój bobas dziś rano pożądnie dziś kupnął mamuśkę:-) a potem z tego wszystkiego poleciałam do kibelka kurde żeby jeszcze wymiotować kto to widział
ale chyba wiem czemu bo to chyba on daje mi takie znaki bo ostatnio lapalam doly czy się uda i wogle a on tu mi takie znaki daje nono wole te delikatne kopniaczki.
A dziś w nocy śnily mi się bułki slokdkie i ciasta że kupowałam a jak się obudziłam na siusiu to bylam taka głodna aż ssało ale nie poszłam do lodówki:-)
a i umuwiłam się na usg połowkowe na 17 września na 3/4D z nagraniem i M ze mną pojedzie mam nadzieję że malec pokaże kim jest
Pozdrawiam Was Gorąco!!!!!
Psuje mi się komputer i nie mam jak pisać bo cały czas się wiesza poszła karta graficzna i jest zintegrowana z płytą głowna więc czeka mnie nowy zakup
ale to dopiero jak wplynie moja wypłata.Mój bobas dziś rano pożądnie dziś kupnął mamuśkę:-) a potem z tego wszystkiego poleciałam do kibelka kurde żeby jeszcze wymiotować kto to widział
ale chyba wiem czemu bo to chyba on daje mi takie znaki bo ostatnio lapalam doly czy się uda i wogle a on tu mi takie znaki daje nono wole te delikatne kopniaczki.A dziś w nocy śnily mi się bułki slokdkie i ciasta że kupowałam a jak się obudziłam na siusiu to bylam taka głodna aż ssało ale nie poszłam do lodówki:-)
a i umuwiłam się na usg połowkowe na 17 września na 3/4D z nagraniem i M ze mną pojedzie mam nadzieję że malec pokaże kim jest

Pozdrawiam Was Gorąco!!!!!