reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczynki, witam się tylko i przepraszam, ale jakoś brak mi weny do pisania:(ostatnio mam jakiś senny humorek, więc leniu****ę.chociaż może nie do końca, bo od 3 dni codziennie jacyś goście w domu.może dlatego jestem zmęczona.ostatnio lubię ciszę i spokój i chyba mi tego brakuje...
MArtuś, śliczny brzuszek-taki kształtny:)
PAti, a jak u Ciebie w szpitalu z lewatywą np?a maszynka do golenia się nie przyda?termometr/nie wiem, czy pisałaś/,pytałaś chyba o laktator.moja siostra mówiła, ze jej się taki mały ręczny przydał w pewnym momencie, bo miała mnóstwo pokarmu i piersi jej pękały.

a ja Wam powiem, że już mam stresa, bo w środę USG i oczywiście już 1000 zmartwień, znów ten strach, czy wszystko u malucha ok, czy jest wymiarowy, czy zdrowy...może dlatego to moje takie rozbicie, mam nadzieję, że po środzie znów wróci dobry nastrój.postaram się wrócić do Was wkrótce w dobrej formie
buziaczki!!!

reklama
Martusionek słodki brzusio :-)

ola no najwyższa już pora na to prasowanie... dopiero co mnie popędzałaś, a teraz już Twoja kolej :-)

Czy mamy na forum kogoś z Niemiec ? Chciałabym poprosić o przysługę. Chodzi mi o zakup kropelek Sab Simplex i wysyłę do mnie. Podobno najlepsze na problemy brzuszkowe.

Mysza dużo nie mam do prasowania tzn niezła sterta,ale z ważnych rzeczy tylko pościel malucha i moje koszule:) reszta to normalne ciuchy
co do niemiec to Agnieszka,a na co dokładnie te kropelki?bo to chyba te co do Agaty nie dotarły od Agnieszki z tego co kojarze

Julitka ja przed usg w 32 ryczałam trzy dni:) wiec spoko:) oby do środy i dobrze będzie
a termometr mają w szpitalu przeciez. lewatywe ja kupilam:).podczytalam to co do Pati pisalas:)

Ewciu nie czytaj za duzo bo wiesz ,ze dr google to nie najlepszy lekarz:)

Witam po weekendzie.
Denerwuje mnie ten deszcz ciągły, musze iść do sklepu, bo chleba nie mam. Nienawidzę chodzić w deszcz, szczególnie teraz, bo moje tempo jest zabójcze wiec i tak zmoknę i jest nieprzyjemnie i zimno.

Just
no allegro jest dobre, szczególnie dla ciężarnych i matek i osób, które nie mają albo czasu łazić po sklepach albo sił.:-) A prezenty dla dzieci na święta to akurat tylko z allegro będą.

Ewcia ja kupuję sobie takie właśnie łóżeczko tylko bez szuflady i przewijak jeszcze na łóżeczko jest z tej serii, bo ja komodę bez przewijaka kupuję.

Martusionek brzuszek fajny, taki kształtny.:-)

A czy dziecko to też się przeciąga w brzuchu, bo moje to się z dwóch stron brzucha wypchało dziś po bokach, śmiechowe to było.

Olu- ja wiem, że dr google to nie najlepszy lekarz, dlatego od dziś na ten temat czy też inny postaram się nie czytać :))
za 2 tyg mam wizytę więc doktorek będzie miał zadanych 1000 pytań do ;)

Gosiu- ja muszę mieć z szuflada, gdyż za bardzo nie będę miała gdzie trzymać pościeli dla Malucha...
a właśnie co do przewijaka też tak nad tym się zastanawiam czy będzie potrzebny...
ale mam jeszcze trochę czasu :))

Gosiu- ja muszę mieć z szuflada, gdyż za bardzo nie będę miała gdzie trzymać pościeli dla Malucha...
a właśnie co do przewijaka też tak nad tym się zastanawiam czy będzie potrzebny...
ale mam jeszcze trochę czasu :))

Ja uważam, że przewijak szczególnie na początku jest dobry, szczególnie dla naszego kręgosłupa, wygodniej jest przewijać takie niemowlę.

reklama
Dziewczynki dziękuję za komplementy może i kształtny ten brzusio ale wieczorem przybiera bardzo dziwne formy:-)
i coś dzisiaj strasznie mi boli i mnie ciągnie w dole nie wiem wzięłam nospę i wypiłam magnez i czekam na rezultaty i jeszcze M mnie zdenerwował i odechciało mi się wszystkiego:wściekła/y:

Julitko zobaczysz będzie wszystko dobrze to ja będę trzymać kciuki za twoja wizytę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry