reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.
Czuje sie jeszcze paskudniej...Do kataru i bolu gardla doszedl kaszel...
A ja myslalam,ze jak wzielam sobie szczepionke na grype,ze chorobska mnie omina a tu zoonk.

Na dworzu paskudnie zimno i co to w ogole za pogoda...Jeszcze jak mieszkalam w Polsce i jezdzilam tu do pracy to pogoda tu bylka zupelnie inna.Bylo ladnie cieplo a zimy byly bardzo lagodne...
Wszystko sie pozmienialo...

Milego dnia wszystkim zycze

reklama
Witam sie z rana. Ja od 5 nie spię, pieskowi sie kupke za chcialo i juz nie moglam zasnac wiadomo wizyta , prosze o kciuki o 13:zawstydzona/y::tak:. Wiecie co ja od kad zaczelam pic 1,5l wody dziennie plus inne plyny do zaparc nie mam wiec chyba pomoglo jak narazie:-) i do tego swedzenie małej mi przeszło :tak:. Mnie winogrona nie pomagaly ale slyszalam tez o suszonych sliwkach:tak:ogolnie jem duzo owocow jak dziennie nie zjem 3 jabłek to tragedia normalnie ubóstwiam je;-). Na ból głowy pomógł mi tylko amol tzn nacierałam skronie. Mój Ł tez zyje w przekonaniu ze bedzie chłopiec ja też mam jakies takie przeczucie:rofl2:. Przezeiebienie przeszlo mi po piciu duzej ilosci herbaty z miodem a herbata najlepiej z lipy dziala odkarzajaco na gardlo, mleko z czosnkiem ale po nim bylo mi nie dobrze :crazy:a katar to mam caly czas i nic nie pomaga i to w nocy jestem alergikiem wiec pewnie dlatego.

Pozdrawiam kobitki

Witam!

Agniesia gratulacje i spokojnej nudnej ciąży życzę!!!

Ewelinko super wiadomości po wizycie . wiec leż i odpoczywaj!!!

Ola śliczne zakupy ale Julek będzie miał ładne ubranka widzę że szalejesz na allegro, strasznie wciągają takie zakupy.

Jankesowa , Aniołki, Julitka śliczne brzuszki!!!!

Motyl Witaj widzę że twoja niunia już skończyła roczek super ale ten czas leci . może jakieś zdjęcia swojej córeczki nam wstawisz?

Dziewczyny ja wcinam winogron , na razie problemów z wypróżnianiem nie mam ale ostatnio strasznie dużo pije jak smok. No i nie wytrzymałam z tym nie jedzeniem słodkiego właśnie zjadłam taki długi listek gumy mamby :) Tomek wczoraj szalał cały dzień a wieczorem przeszedł samego siebie aż brzuch podskakiwał a potem się prostował chyba chciał pokazać mamie jaki jest duży oj bolało ....ale i tak to najcudowniejsze uczucie w życiu....
zaraz zmykam po zakupy i do Banku potem, na pogrzeb oj mam już dość ale cóż trzeba iść.

Mysza
a Ty gdzie się podziewasz ?

Pozdrawiam

Witam sie wtorkowo!

wpadam na chwilkę...będę później bo muszę się teraz trochę ogarnąć.

martusionek jestem jestem :-) :-) :-) jeszcze przez minimum 2 tyg codziennie :-D

jankesowa zaciskam bardzo mocno &&&

zmykam...

ps co do winogron to ja całą ciążę wpierniczam non stop i skurczy nie miałam, ale za to jak sie kiedyś na wieczór najadłąm to mi cukier w moczu wyszedł ;-) podobno to jedno z najbardziej kalorycznych owoców z mega ilością cukru.

Ostatnia edycja:
cześc dziewczynki:)
Martusionek no troszkę w końcu zaczęłam:) narazie ciuszki.ale poczekam, aż przyjdą i dopiero zobaczę co dalej na spokojnie:)bo do tego co wam wkleilam to jeszcze wczoraj znowu coś dokupiłam:p ....
Wyprawka 7-częściowa 56 turkus super jakość (1257123542) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA KOMPLET 4 CZ NIEBIESKI r.56 (1251025945) - Aukcje internetowe Allegro
Okrycie kąpielowe z myjką z termofroty (1261992986) - Aukcje internetowe Allegro
Kairko o widzisz ja tez zaczynam myśleć o pościeli bobasowej i tez nad rozmiarem myslalam choc tu nie raz dz o tym pisaly:)ale nie wczuwalam sie,bo przeciez tyle czasu mialam:)a zakupy fakt cieżko się oprzec,ale narazie stopuję.w przyszlym tygodniu popiorę i zobaczę co i jak.
hej kasikz i jak polunia u dziadków? :)

daa już kawał kobitki,a daria starsza niż na suwaczku tak? :) z pracą na pewno się ułoży,najwazneijsze,ze macie siebie.musicie być razem.a z tymi mieszkaniami to w ogóle dziwna opcja ,mój zawodnik szukał to mial klopot zeby wynająć, bo za młody i się bali ludzie.u Ciebie bobas jest przeszkodą,nie rozumiem komu chcą wynajmować
Jankesowa kciuki zaciśniete,a tu same dobre wieści:)więc luz
Agnieszka kuruj się kuruj:(
pati a co do czosnku w zupach to najpierw trzeba gotować:p a ja nie gotuję ostatnio ,bo mi się nie chce:)

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dziś nawet wcześnie wstałam, bo przed 9, już miałam wizytę pani z centrum badania opinii społecznych (zostałam wylosowana do ankiety).

Motyl też o Tobie ostatnio myślałam, zaglądaj częściej.

Annas niestety bóle głowy też miałam mniej więcej w tym samym okresie co ty jesteś teraz, jedynie co czasem kawa mi pomagała i sen. Dziewczyny polecały jeszcze wtarcie Amolu w skronie i jedynie co możesz łyknąć to coś na paracetamolu, ale to nie zawsze pomaga. A tak w ogóle to Ci suwaczek ładnie mknie do przodu. Ty masz termin na marzec czy już kwiecień, może by Cię Pati już dopisała do listy skarbów?

Pati masz rację, że winogrona mają za dużo cukru, ja się staram unikać w zbyt dużych ilościach, ale z umiarem, chociaż to jest tak, że jedna może jeść dużo cukru i się cukrzycy nie nabawić a inna mało i tak cukrzyca będzie, bo to zależy od hormonów pracy trzustki i wydzielanej insuliny.

Daa ale Daria już spora. Mniejmy nadzieję, że Twój M. znajdzie pracę szybko.

Kaira to na pewno lepiej zjęść winogrono niż snicekrsa, ale co ja poradze, że mnie ciągnie do takich batonów. I tak walczę, bo mogłabym ich jeść kilka dziennie a wczoraj zjadłam tylko jednego. A przed ciążą jak zjadłam batona to mnie od razu mdliło a teraz zjem jednego i mi mało. A z owoców to ja mam manię na gruszki teraz.
Odnośnie kompletów to ja jeszcze nie wiem co kupię, ale baldachim na początek chcę mieć, żeby zawsze maleństwo trochę osłonić nawet żeby od słońca, bo w dzień bez sensu rolety zasłaniać(dziecko musi odróżniać dzień od nocy coby w nocy chciało spać), a potem to zdejmę.

Martusionek mambę też lubię :-)

Jankesowa kciuki zaciśnięte za wizytę. A ty w sumie masz prawie taką ciążę jak Annas - wg suwaczka 2 dni młodsza. Też Ci mknie ładnie do przodu.

Kasikz witaj.

Jeszcze chciałam napisać, że jak tak najem się słodkiego to potem dla równowagi zjadam słoik ogórków kiszonych. To też mi wchodzi jak woda.

a ja dzis produkuje leczo z cukini dla matek karmiacych:tak: no i zurawinowke na zime jak juz przestane karmic:-)

a na zaparcia to polecam duze ilosci plynow naprawde pomaga tylko trzeba min 2 litry roznych rzeczy wypijac
kasikz to moze jakies aktualne zdjecie Poluni poprosze:)))

Ostatnia edycja:
reklama
ola** to się rozszalałaś z zakupami :-) ja mam z Babalunko kilka ciuszków i są super. Swoją drogą teraz wprowadzili tą firmę do smyka ale przebitka cenowa straszna. Plus taki że można pooglądać przed zakupami na allegro.

julitka cudny brzuszek! I jakie fajowe fotki.

GosiuLew no to niezła równowaga...a co do gruszek to podobno one są często przyczyną zaparć.

Do góry