Witam
Ja dziś nawet wcześnie wstałam, bo przed 9, już miałam wizytę pani z centrum badania opinii społecznych (zostałam wylosowana do ankiety).
Motyl też o Tobie ostatnio myślałam, zaglądaj częściej.
Annas niestety bóle głowy też miałam mniej więcej w tym samym okresie co ty jesteś teraz, jedynie co czasem kawa mi pomagała i sen. Dziewczyny polecały jeszcze wtarcie Amolu w skronie i jedynie co możesz łyknąć to coś na paracetamolu, ale to nie zawsze pomaga. A tak w ogóle to Ci suwaczek ładnie mknie do przodu. Ty masz termin na marzec czy już kwiecień, może by Cię Pati już dopisała do listy skarbów?
Pati masz rację, że winogrona mają za dużo cukru, ja się staram unikać w zbyt dużych ilościach, ale z umiarem, chociaż to jest tak, że jedna może jeść dużo cukru i się cukrzycy nie nabawić a inna mało i tak cukrzyca będzie, bo to zależy od hormonów pracy trzustki i wydzielanej insuliny.
Daa ale Daria już spora. Mniejmy nadzieję, że Twój M. znajdzie pracę szybko.
Kaira to na pewno lepiej zjęść winogrono niż snicekrsa, ale co ja poradze, że mnie ciągnie do takich batonów. I tak walczę, bo mogłabym ich jeść kilka dziennie a wczoraj zjadłam tylko jednego. A przed ciążą jak zjadłam batona to mnie od razu mdliło a teraz zjem jednego i mi mało. A z owoców to ja mam manię na gruszki teraz.
Odnośnie kompletów to ja jeszcze nie wiem co kupię, ale baldachim na początek chcę mieć, żeby zawsze maleństwo trochę osłonić nawet żeby od słońca, bo w dzień bez sensu rolety zasłaniać(dziecko musi odróżniać dzień od nocy coby w nocy chciało spać), a potem to zdejmę.
Martusionek mambę też lubię :-)
Jankesowa kciuki zaciśnięte za wizytę. A ty w sumie masz prawie taką ciążę jak Annas - wg suwaczka 2 dni młodsza. Też Ci mknie ładnie do przodu.
Kasikz witaj.
Jeszcze chciałam napisać, że jak tak najem się słodkiego to potem dla równowagi zjadam słoik ogórków kiszonych. To też mi wchodzi jak woda.