reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się i ja 2w1 w słoneczną niedziele ale samotna bo M w pracy.
Skrzyczałam dzisiaj psa bo mało się przez niego nie oparzyłam gorąca herbatą bo walił się przede mną na schody, ale sam się przestraszył bo od razu schował dupcie i machał łapkami prze mną zawsze tak robi jak coś przeskrobie:-D

Kaira gratuluje 1 miesiąca ale ten czas leci i dużo zdrówka Lence!!!

reklama
Kaira wszystkiego najlepszego z okazji 1 miesiąca Lenki

Martusionek jutro jest parzysty dzień :-)

Ja mam bóle jak na @, ale one są takie jakby ciągle, takie ćmiące, teraz niby przeszło, ale się pojawiają co jakiś czas. bo ile taki jednorazowy skurcz może trwać, bo nie wiem jak liczyć normalni.

:-) hihi nawet M się śmieje ,że dziś rodzić nie mogę bo dzień nie parzysty.
Ja też bym chciała trochę mieć to za sobą ale boję sie, że Tomuś ma taką duża główkę i jak ja wycisnąć. Z tymi skurczami też nie mam pojęcia bo w nocy trochę bolało i kręgosłup też ale to może po sprzątaniu bardziej niż na poród. Chociaż przed chwilą mocno brzuch stwardniał.

cześć dziewczyny!!!!!!

Kaira
wszystkiego najlepszego z okazji 1 miesiąca Lenki ale to szybko leci

Martusionek kaira ma rację mogłabyś się już rozpakować:-):tak: a może Gosia lew cie przeskoczy:-)

Dziękuję wam dziewczyny bardzo tego pragnę pozdrawiam

Aneczka przede mną jeszcze oprócz Martusionek jest kolejka: Aniołki, Ewitka, Jeżynka i Angelka:-)

Martusionek aż tak dużej główki to chyba Tomuś nie ma. Moja siostra miała tak przy synu co prawda, że Bartka głowa większa niż jej kanał rodny, ale ona miała CC i on miał główkę 38 cm przy narodzinach.

Na usg wyszło ,że główka ma obwód 34 jak ja to zmierzyłam to się przestraszyłam.
I tak wogle, żeby było ciekawie to boli mnie strasznie gardło...jutro ktg tradycynie

Witam niedzielnie:-)

Aniołki- &&&&&&&&&&&&&&&&

Kochane mam pytanko, czy zamiast tych koszulek pod kaftanik Maluszka mogą być body z długim rękawkiem:zawstydzona/y::confused:
Jakoś te koszulki do mnie nie przemawiają:zawstydzona/y::sorry2:
a i np. jak Maluchowi zakładać będę pajaca, to te bodziaki i tylko tyle...:sorry2:

pomału zaczynam się bać, że nie sprostam jak Maluszek się urodzi:zawstydzona/y:

a i nie będę chciała Krzysia za bardzo smarować kosmetykami, więc poza zwykłą oliwką do ciałka i mydełkiem do kąpania co kupić na pupcię:confused:
wiem, że o to już pytałam, ale wtedy sobie nie zapisałam i już tamtych postów nie znajdę:zawstydzona/y:

No, a teraz coś, co ostatnio mi ciśnienie podniosło:wściekła/y::wściekła/y:
otóż moja siostra ma termin na 14 lutego, nie widujemy się zbyt często, bo nadajemy na innych "falach" - Martusionku, w porównaniu do Twojej szwagierki, to moja durna siostra potrafi się gorzej do dziecka odnosić...
no i powracając do niej, tydzień temu wyszła ze szpitala- miała skurcze, ale powstrzymali jej lekami i wypisali do domu z tym, że nadal ma leki przyjmować...
3 dni po wyjściu ze szpitala dostała krwawienia, pojechała do lekarza i ten dał jej skierowanie do szpitala na cc- niby wszystko ok było, to po co cc:baffled:
mniejsza z tym, skierowanie było nie do szpitala tu u nas tylko 40 km i wiecie co ta idiotka zrobiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
stwierdziła, że nie pojedzie do tego szpitala, odstawiła sobie sama leki i czeka na poród:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz kur** mać jak tak można:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, żeby później tego nie żałowała:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ewciaa no wlasnie o to samo chcialam zapytac....

Dziewczyny bo mi sie metlik w glowie zrobil, body kupilam z dlugim rekawem, pajace wiadomo z dlugim, kaftaniki moze mam z 5. Jak ja mam w domu takiego malca ubrac?? body na dl. + spiochy?? czy moze powinny byc body na kr +koszulka (kaftanik) +spiochy??? a pod pajac co ??:szok:Zglupialam na maksa w domu mamy cieplo

Do góry