Witam niedzielnie:-)
Aniołki- &&&&&&&&&&&&&&&&
Kochane mam pytanko, czy zamiast tych koszulek pod kaftanik Maluszka mogą być body z długim rękawkiem

Jakoś te koszulki do mnie nie przemawiają

a i np. jak Maluchowi zakładać będę pajaca, to te bodziaki i tylko tyle...
pomału zaczynam się bać, że nie sprostam jak Maluszek się urodzi
a i nie będę chciała Krzysia za bardzo smarować kosmetykami, więc poza zwykłą oliwką do ciałka i mydełkiem do kąpania co kupić na pupcię

wiem, że o to już pytałam, ale wtedy sobie nie zapisałam i już tamtych postów nie znajdę
No, a teraz coś, co ostatnio mi ciśnienie podniosło

otóż moja siostra ma termin na 14 lutego, nie widujemy się zbyt często, bo nadajemy na innych "falach" - Martusionku, w porównaniu do Twojej szwagierki, to moja durna siostra potrafi się gorzej do dziecka odnosić...
no i powracając do niej, tydzień temu wyszła ze szpitala- miała skurcze, ale powstrzymali jej lekami i wypisali do domu z tym, że nadal ma leki przyjmować...
3 dni po wyjściu ze szpitala dostała krwawienia, pojechała do lekarza i ten dał jej skierowanie do szpitala na cc- niby wszystko ok było, to po co cc

mniejsza z tym, skierowanie było nie do szpitala tu u nas tylko 40 km i wiecie co ta idiotka zrobiła

stwierdziła, że nie pojedzie do tego szpitala, odstawiła sobie sama leki i czeka na poród

nosz kur** mać jak tak można

pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, żeby później tego nie żałowała