reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

a u nas po wizycie, Iga waży 3800g, do porodu jeszcze daleko bo wszystko szczelnie zamknięte, tak więc kolejna wizyta 3 listopada, trochę mnie to zdołowało ale co zrobić jak małej się nie spieszy :/
miałam wymaz robiony i jutro musze go zanieść do labolatorium

reklama
Hej
Ilonka26 oj duża pannica się szykuje, moja córa ważyła 4160 i jeśli jest tak jak mówią, że sytuacja lubi się powtarzać to czeka mnie następny klocuś :-)
Z wyborem imienia mamy problem, bo miał być Kamil lub Szymon :-),
mój typ to Lenka, mój m mówi niet! Jego typy to Madzia lub Iga. Patrycji podobają się wszytkie propozycje, ale ,że to tatusiowe stworzenie to skłania się ku Idze. Proponuje jeszcze Milenkę. Więc mamy problem :-D:-D

A ja jestem znowu przeziębiona:-(
pozdrawiam

Emy mnie również ta ciąża bardzo szybko mija i też boje się że bedzie mi brakowało maleństwa w brzuszku, a kopniaczki to mistrzostwo świata. Piekna jest taka komunikacji, wczoraj np. leżałam sobie troszkę za bardzo na brzuszku i kopała, kopała, aż musiałam się poddać 1:0 dla niej ;-)

Ostatnia edycja:
ilonko duza dziewczyna bedzie a co tylko sie cieszyc : Gracjanek 426 i 62 cm :D i tyle do kochania a i latwiej sie bylo obchodzic z takim klocusiem jak z mala kruszynka :) tak to ja cierpialam tyle z tym uciskiem ani lezec, ani stac a gdzie siedziec a bylo minelo i warto bylo cierpiec :)

ale wam te suwaki mkna dalej rozpakowywac sie kobity na ktore juz pora bobaski chce po ogladac no.. :
:-)

jankesowa a ty rodziłaś słońce sn czy cc? ja w sumie się już porodem nie martwię, bo gin stwierdził, że najwyżej jak nie będę umiała urodzić sn to zrobią cc, ale tak jakoś mnie zeschizowało, że wszystko jeszcze pozamykane a wszyscy dookoła mnie wmawiali mi, że urodzę przed czasem i sama się już tak nastawiłam :-(może to przetrawię, ale zajmie mi to parę dni :zawstydzona/y:

patka wszystkie imiona mi się podobają, o których piszesz, mi od razu jak usłyszałam imię Iga wpadło w ucho i mężowi się spodobało, dlatego tak już zostało :)

Witajcie mamuśki.

Apetyt mi dziś wrócił ze wzmożoną siłą .
Jest godz niespełna 12 ,a ja już po 3 posiłkach.:szok::szok::szok::-D:-D
Jak tak dalej będzie to wkrótce będę się toczyć ....
U mnie nadal remont salonu i oczywiście musiały być jakieś niespodzianki.
Po naciągnięciu ściany gipsem okazało się ,że przy docieraniu cały gips się osypuje ,bo ściana odparzyła.
Nie było innego wyjścia tylko trzeba było wczoraj zetrzeć cały gips do poprzedniej farby zagruntować czym innym i dziś zabawa na nowo.
w domu od gipsu mam biało.:baffled::baffled::baffled::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiem kiedy to doczyszczę.:no::no::no:
Już mam dość ,a to dopiero początek .:sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny przepraszam,ale nic nie poczytam.
Zajrzę na dłużej jak się nieco ogarnę. :baffled::baffled:

Wczoraj próbowałam kilka razy wejść i coś napisać ,ale to trzeba to ,to trzeba tamto i tak zleciało do wieczora...;-):-):-)
pozdrawiam i miłego dnia

Cześć kochane!!!!

Ale mam dzisiaj dzien lenistwa. Nie poszłam do pracy biuro zamknięte bo czekam na "moich budowlańców" mieli być po 7 rano, 10 wybiła nie ma dzwonie do "szefa" a wiesz ewelina bo jeszcze tu musiałem i tam musiałem" :angry: noż q... Jak to kłaczek powiedziała potraktowałam ich "stosownym" słownictwem I dzień do dupy że sie tak wyrażę poleżeliśmy z Szymkiem do 11 a co :-D Teraz kawka Szymon bryka i po 13 po moje starsze dziecię jedziemy do przedszkola a dalej nie wiem...:-p Rano szok szyby skrobałam w aucie:szok:

ilonko26 nic nie panikuj że zamknięte czy otwarte otworzyć się może w każdej chwili i nawet dzisiaj wieczorem:-) i pójdzie jak z płatka tego życzę z całego serducha:):)

Powiedź cie mi gdzie jest kłaczek??????
Co nas tak mało????
AS jedź a co tam tyle naszego :) Przyjdź do mnie ii zobaczysz burdel na kółkach remonty :no:

ilonko- ja mialam sn (lekarz w karcie napisal cc???) polozna powiedziala ze sie nie podejmuje bo nicy 4600 nawet na usg wychodzilo... trzymali mnie do 8cm skubancy i dopiero cc zrobili (przyszla inna zmiana i tak mnie po traktowali) a chodzilam do 41tc nic nie dzialalo

Ilonka moj ginek z wawy jak bylam na tym etapie ciazy co Ty mowil ze ja do terminu napewno nie dotrzymam bo juz szyjka krotka itd i dziecko duze wiecna dniach urodze i co i nic !! mialam cala noc cewnik dzien przed terminem po ktorym 99% kobiet rodzi i nic ja bylam tym 1% co ni urodzilo mialam kroplowke z oxy i nic i dopiero wzieli mnie na stol i mialam cc :dry:

reklama
Alicja1985 Widzę że masz Szymonka powiedź grzeczny ten twój niunio????

jankesowa to tez miałaś podobne bóle do mooich kurcze mam nadzieję że nie będzie aż tak źle, czekam do środy do wizyty już nie mogę usiedzieć na miejscu :p

I mam nowy suwaczek:):) O moim najdroższym straszym skarbie:-D Jadę po niego miłego popołudnia!!!!

cholewka nie zapisał się buuuu....

Do góry