ilonka26
czekając na cud
zjola dzięki bardzo, a może mnie ktoś uprzedzi z rozpakowaniem 
Ssabrina w sumie jak jutro pełnia i Iga będzie chciała wychodzić to niech wychodzi, bo co najwyżej będe miała świeże wyniki morfologii i bad. moczu
jedyne czego mi brakuje to wyników z wymazu na paciorkowce, ale co najwyżej przed urodzeniem małej dostane dożylnie antybiotyk
Kasia jasne, ze cię pamiętam
cieszę się że zajrzałaś i jest u was wszystko ok, a zakupy to fajna sprawa, wciąga niesamowicie 
poroniona w sumie 2 tyg. remontu to i tak nieźle, moja łazienka była remontowana prawie 2 miesiące, więc to był dopiero dla mnie kosmos do przejścia, nie życzę nikomu, tym bardziej w ciąży i więcej tego błędu już bym nie popełniła
patka witaj na tym wątku, gratuluję 20tc i córeczki
cieszę się, ze wszystko jest ok. Masz już wybrane imię??
Ssabrina w sumie jak jutro pełnia i Iga będzie chciała wychodzić to niech wychodzi, bo co najwyżej będe miała świeże wyniki morfologii i bad. moczu
jedyne czego mi brakuje to wyników z wymazu na paciorkowce, ale co najwyżej przed urodzeniem małej dostane dożylnie antybiotyk Kasia jasne, ze cię pamiętam
poroniona w sumie 2 tyg. remontu to i tak nieźle, moja łazienka była remontowana prawie 2 miesiące, więc to był dopiero dla mnie kosmos do przejścia, nie życzę nikomu, tym bardziej w ciąży i więcej tego błędu już bym nie popełniła

patka witaj na tym wątku, gratuluję 20tc i córeczki

ale przynajmniej wzielam i sie zmobilizowalam i dokonczylam prasowac ubranka synka ktore mi zostaly 
wcisnełam wyślij pojawiła się biała strona i nie było nic a musiałam lecieć
jakby mnie ktos kopnął taki ból chodzić mi źle jest nie wiem może węzły chłonne to są bo tak przy nodze nie wiem sama ale boli mnie to cholerstwo naprawdę mocno, jak jechałam dzisiaj samochodem to taki ból mnie wziął że sie przestraszyłam brzusio też pobolewa trochę ale jak sie położę i odpocznę to przechodzi ale TEN ból nie czy siedze czy leżę boli a jak chodze to dużo bardziej mnie boli