Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć wam kochane!!!
Rano napisałam wam esej ale wsiąkło nie wiem czemuwcisnełam wyślij pojawiła się biała strona i nie było nic a musiałam lecieć
Ale zapytam tak z doskoku bo się martwie i proszę doradźcie mi Otóż od wczoraj boli mnie pipkajakby mnie ktos kopnął taki ból chodzić mi źle jest nie wiem może węzły chłonne to są bo tak przy nodze nie wiem sama ale boli mnie to cholerstwo naprawdę mocno, jak jechałam dzisiaj samochodem to taki ból mnie wziął że sie przestraszyłam brzusio też pobolewa trochę ale jak sie położę i odpocznę to przechodzi ale TEN ból nie czy siedze czy leżę boli a jak chodze to dużo bardziej mnie boli
Co to może być myślicie żeby zadzwonić do gina??? Odp proszę. czekam.
She przetrzymali 2 tygodnie, ale u niej brali pod uwagę dłuższe cykle, więc sobie leżała. KTG było w normie. Choć ja pewnie już bym oxy sobie załatwiła w sensie wymusiła, bo po terminie to po terminie.Nawiasem mówiąc co za banda, jak można tak długo kobietę trzymać w niepewności :/ Na szczęście przepływy i łożysko jest oki

hej...
właśnie zaliczyłam pierwsze spotkanie z kibelkiem.....![]()
ha...teraz wiem, ze jestem w ciązy....![]()
tylko niech już na tym poprzestane...fajnie...zobaczyłam jak się puszcza pawia...i koniec ....już nie chcę takich niespodzianek...bo ledwo dobiegłam do łazienki....

a on głupek pyta się czy jeździłam
powiedział że się wszystko rozciąga albo naciągnęłam sobie
( ciekawe czym ) i zobaczy w środę co i jak obaw do paniki nie ma, no ciekawe jak mnie to cholernie boli nigdy tak nie miałam z moim Kacperkiem nie przypominam sobie żeby mnie tak mocno to bolało jak leżę jest ok ale jak chodzę no masakra jak siedzę to też czuję "to coś" powiedziałam mu o drętwieniu rąk kazał magnez kupić bez żadnych witamin sam magnez no ok do środy mam nadzieję wytrzymam. Poroniona wczoraj trzy godziny czytałam o tym rozejściu spojenia łonowego jestem w szoku przeszukałam wszystkie fora i dziewczyny własnie takie dolegliwości miały jak ja mam ale brzmi to strasznie naprawdę mam nadzieję że to nie ja
ale dziękuję ci bardzo za informację wiem już o tej dolegliwości bardzo dużo i w środę na wizycie wypytam go napewno o to dzięki kochana!!!!
Powspominać jest przynajmniej co heheh opowiesz córce jak będzie starsza
ja pamiętam jak jankesowa miała silny ucisk w ciaży na jakiś nerw co nawet chyba chodzić nie umiała bidna, może taki twój urok, bo każda ciąża jest inna. Mam nadzieje, że ci przejdzie, ja wcześniej miałam rwę kulszową, też nie polecam, ale na szczęście przeszło