reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

No wlasnie tak mi trudno cos kupic... Dzis postaram sie przelamac i moze wroce z jakimis spiochami.
wlasnie cyknelam sobie zdjecie ciazowe. prawie 8 miesiac zaczynam, a to w sumie moje drugie zdjecie z twarza w ciazy :sorry:

reklama
miśkam, ale biedna jesteś, że musisz leżeć :baffled: no ale jak trzeba to trzeba. Trzymam kciuki, żeby z nudów nie umarła :-D
aga_cina, już mam wszystko poprane i poprasowane, muszę to wszystko poukładać w szafie i komodzie. Ale te meble dalej brudne. Poza tym naklejki na ścianę muszę ponaklejać, ale na razie nie mam koncepcji. To są różnokolorowe kółeczka i musze to przemyśleć, żeby jakoś sensownie było.

Witam się Walentynkowo .
Wszystkiego najlepszego z Okazji Walentynek .
Od mężulka dostałam bombonierkę
UWAGA !!!!!
Wiśnie w likierze :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kupił bo mu się opakowanie w kształcie serca podobało . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny...bo sie tak zastanawiam...w którym tygodniu V_jolka urodziła?
34 tc.

My walentynek nie obchodzimy, za to byłam dzisiaj na wizycie i dziecię ładnie rośnie, serduszko pięknie pika, fotkę mam, ale wkleję zaś potem, ciężko było uchwycić, bo albo zwinęło się dziecię w kłębek albo śmigało po całej długości i szerokości :-D
W każdym razie pokazał się obraz na USG a ja " Jest wszystko dobrze, urosło. Serduszko jest?" W tej samej chwili dziecię pomachało rączką, lekarz nie zdążył się odezwać, a ja " Rusza się, żyje!" :-D:-D:-D
Także sama sobie zinterpretowałam badanie :rofl2:

Buziaki dla BB-Ciotek z okazji Walentynek :-)

20120214168.jpg

a_gala, proszę ucałować Elenkę od e-ciotki :-D
Lili, cudnie, że widziałaś ludzika. Spokojniejsza jesteś trochę?

Pokazuję meble. Nie ma jeszcze naklejek na ścianach ani dywanu. W kącie obok komody będzie w przyszłości regalik na zabawki. Kolor ścian wyszedł jakoś blado - w rzeczywistości to jaśniutki fiolecik, taki jogurt jagodowy.
Zobacz załącznik 437251Zobacz załącznik 437252Zobacz załącznik 437253

Jak dobrze kojarzę to w 34 tc .

Witajcie dziewczynki.
Dziś prawie cały dzień po za domem ...
Najeździłam się głupia ...no ale musiałam do kilku sklepów zajrzeć .
Odwiedziłam więc :
Zoologiczny ,pasmanterię ,hurtownię z ubraniami i bielizną (zakupy typowe do szpitala) i na koniec jeszcze sklep spożywczy ...
Jestem padnięta ...

Nie chcę się czepiać... w sumie to nie moja ciąża i może powinnam zostawić to bez komentarza, ale As, Ty chyba robisz wszystko, aby Karola była wcześniakiem...
Sory, ale skoro masz leżeć, to się leży, a nie lata cały dzień...

Kahaka, śliczne mebelki :)

Ostatnia edycja:
A_gala - śliczna Walentynka :tak:
Aga_cina - no to poodpoczywaj troszkę, a na zakupy jeszcze się wybierzesz.
Kahaka - śliczne te mebelki, pokoik bardzo ładny, planujesz jakieś naklejki na ścianę?

Zawsze po wizycie jestem spokojniejsza, natomiast i tak się podziwiam za spokój w tej ciąży, ale to dzięki Adriannie, Ona tak chodzi koło brzuszka, tuli, całuje, głaszcze, że dzidzia po prostu musi czuć tą siostrzaną miłość i musi zdrowo rosnąć, by potem z siostrą wariować. :tak:

reklama
Do góry