Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
CzescLucy! Milo,ze znalazla sie kolejna wrzesniowa Mamusia. Napisz cos wiecej o sobie (mamy zalozony taki wlasnie watek gdzies tam nizej ).
Pozdrawiam i zycze milego pobytu na forum!
hej, coś więcej o mnie, hmmm....
Mam 26 lat, mieszkam w Gliwicach. Mam wspaniałego męża, jesteśmy małżeństwem od 2 lat.
Czekamy z niecierpliwością na naszą dziecinkę
Od około dwóch miesięcy siedzę w domku, mam L4, aczkolwiek czuję się dobrze. Pracuję w firmie transportowej, dużo stresu i niestety kontakt 24h na dobę dlatego postanowiłam odpocząć
Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;D
Witaj Lucy
Czy Twój suwaczek dobrze idzie? bo jest na nim dopiero 16 tygodni,a jesli tak to raczej nie na wrezsień będzie dzidiz ;D
może cos się pomyliło przy wpisywaniu dat
witaj Lucy.. NAREszcie ktoś z mojej branży.. sama jestem spedytorem
też siedze na zwolnieniu, bo jak lekarz się dowiedział co robię to mi kategorycznie zabronił pracować
duża buźka już cie do naszej głównej listy dopisuję
ooooo bardzo mi miło :laugh: agamamaani,
w sumie praca nie jest ciężka, więc nie chciałam zwolnienia, ale jest straszny stres i bardzo dużo sie dzieje.
Ja jestem specjalista ds transportu i spedycji i głównie zajmuję się kierowcami i samochodami, które jeżdża pod niemiecka spedycją.
Więc cały dział techniczny i zachniankii, problemy kierowców na mojej głowie
Ale teraz odpoczywam i nie martwię się tym
Pozdrawiam,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!
no to ci współczuję zwłaszcza stresu z kierowcami no mi lekarz kardiolog zabronił pracowac - miałam nadciśnienie a jedgo 35 letni syn ( tez w logistyce pracuje) miał już zawał..
czyśbyś w motoryzacyjnej branży jeździła?? hehe chyba konkurencją jesteśmy
ja w Japońskiej firmie pracuję, a taka transportowa w Polsce jest jedna
buziaki rówinież z powodu dnia dziecka
hehe, cos się nie porozumiałyśmy pracuję w zwykłej firmie transportowej, która posiada swój tabor. Docelowo nie zajmujemy się spedycją, a głównie transportem 8)
Bądź spokojna, chyba nie jesteśmy konkurencją ;D
Myślałas o OPLu??
no dokładnie o Walterze, bo chyba oni teraz Opla robią ale pewna nie jestem.. może rohrer albo rohlig
ja dla odmiany przeszłam już etap bycia transportowcem i do spedycji przeszłam.. mniej uciażliwe (znaczy wpadki mnie osobiście nie załamują) ale bardzo stresujące w sezonie zwłaszcza owocowym ( bo ja głównie owocami i spożywką się zajmowałam )