reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Czesc Lucy! Milo,ze znalazla sie kolejna wrzesniowa Mamusia. :) Napisz cos wiecej o sobie (mamy zalozony taki wlasnie watek gdzies tam nizej :) ).
Pozdrawiam i zycze milego pobytu na forum! :)

reklama
hej, coś więcej o mnie, hmmm....
Mam 26 lat, mieszkam w Gliwicach. Mam wspaniałego męża, jesteśmy małżeństwem od 2 lat.
Czekamy z niecierpliwością na naszą dziecinkę:)
Od około dwóch miesięcy siedzę w domku, mam L4, aczkolwiek czuję się dobrze. Pracuję w firmie transportowej, dużo stresu i niestety kontakt 24h na dobę :( dlatego postanowiłam odpocząć :)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;D

Witaj Lucy ;)
Czy Twój suwaczek dobrze idzie? bo jest na nim dopiero 16 tygodni,a jesli tak to raczej nie na wrezsień będzie dzidiz ;D
może cos się pomyliło przy wpisywaniu dat ;)

Witaj edi,
suwaczek jest oki :) za 16 tygodni i 2 dni urodzi się dzidzia:p poprostu odmierza czas do porodu.
Pozdrowionka

O to przepraszam ;)
nie doczytałam do końca,a te wszystkie pozostałe liczą czas od zafasolkowania ;)

witaj Lucy.. NAREszcie ktoś z mojej branży.. sama jestem spedytorem :D
też siedze na zwolnieniu, bo jak lekarz się dowiedział co robię to mi kategorycznie zabronił pracować :D
duża buźka już cie do naszej głównej listy dopisuję :D

ooooo bardzo mi miło :laugh: agamamaani,
w sumie praca nie jest ciężka, więc nie chciałam zwolnienia, ale jest straszny stres i bardzo dużo sie dzieje.
Ja jestem specjalista ds transportu i spedycji i głównie zajmuję się kierowcami i samochodami, które jeżdża pod niemiecka spedycją.
Więc cały dział techniczny i zachniankii, problemy kierowców na mojej głowie :o
Ale teraz odpoczywam i nie martwię się tym:)

Pozdrawiam,

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!

no to ci współczuję :D zwłaszcza stresu z kierowcami :D no mi lekarz kardiolog zabronił pracowac - miałam nadciśnienie a jedgo 35 letni syn ( tez w logistyce pracuje) miał już zawał..

czyśbyś w motoryzacyjnej branży jeździła?? hehe chyba konkurencją jesteśmy :D
ja w Japońskiej firmie pracuję, a taka transportowa w Polsce jest jedna :D
buziaki rówinież z powodu dnia dziecka :D

hehe, cos się nie porozumiałyśmy:) pracuję w zwykłej firmie transportowej, która posiada swój tabor. Docelowo nie zajmujemy się spedycją, a głównie transportem 8)
Bądź spokojna, chyba nie jesteśmy konkurencją ;D
Myślałas o OPLu??

Miłego dzionka

reklama
no dokładnie o Walterze, bo chyba oni teraz Opla robią :D ale pewna nie jestem.. może rohrer albo rohlig :D

ja dla odmiany przeszłam już etap bycia transportowcem i do spedycji przeszłam.. mniej uciażliwe (znaczy wpadki mnie osobiście nie załamują) ale bardzo stresujące w sezonie :D zwłaszcza owocowym ( bo ja głównie owocami i spożywką się zajmowałam )

Do góry