reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

reklama
Magda dopiero teraz zjadłam ;) Kanapeczki z serkiem wiejskim i żółtą papryką. A teraz popijam bawarkę ;)
A jeśli chodzi o lekarkę, to oni mają punktowane wizyty i są rozliczani z tych skierowań, jak lekarz daje za dużo skierowań "bezpodstawnych", a skoro nie jesteś stałą jego pacjentką i skierowania te nie wynikają z jego diagnozy to można je za takie uznać! Jak chcesz mieć badania za darmo, to idź do ginekologa - niby na prowadzenie ciąży, a do swojego prywatnie i tak będziesz chodzić - to jest jedyne rozwiązanie!!!

Ewcia jak klikniesz na ten plik na płycie, to jaki program Ci się odpala?

Okey Ewcia to czekam na maile! Może nie wysyłaj za dużo zdjęć w jednym mailu, żebym nie miała problemów z ich ściąganiem ;)

Doxa dzieki za dobrą radę chyba tak zrobię i tak jestem na zwolnieniu więc niepowinno być problemów z ginem w przychodni tylko muszę jakiegoś konkretnego wybrać , bo w mojej przychodni jest baba która nie nadaje się na weterynarza a co dopiero mówić o prowadzeniu ciąży , ale zawsze mogę wybrać w innej placówce.jeszcze raz dzięki. Tak zrobię.

Faktycznie trzeba by sie było wybrać do przychodniowego ginekologa a nie do lekarza pierwszego kontaktu. Szkoda, że nie wiem na kogo trafię. NIe miałam jeszcze okazji nawet zapisać się do naszej przychodni :-)

W najblizszym czasie muszę zrobić badania na HBS i na przeciwciała anty-D nie wspominając o comiesiecznej morfologii :-) Oj troche sie tego uzbierało.

DOXA niektóre z nas zaczna już we wrześniu :-) Ciekawe kto pójdzie na pierwszy ogień :-)

Jolik co to są przeciwciała anty-D? Na hbs już miałam badanie, ale takiego jeszcze nie?

Kto pierwszy? Myślę, że teraz trudno prorokować, czas pokaże ;) Ja bym chciała tak ok. 10-14dni przed terminem urodzić ;D ;D ;D

No teraz to ja spadam na zakupy , mężusiowi też się trochę czasu przed komputerem należy. Będę wieczorem. Miłego dnia życzę wszystkim. ;D

reklama
No i pochrzaniłam :-)
To wszystko wina tej pogody :-)
Odczyn Coombsa to fachowa nazwa tego badania, robi się je podobno w 26 tygodniu. A w 28 tygodniu czeka mnie szczepionka Immunoglobulina anty D-Rh. Mamy z meżem konflikt serologiczny :-)

Do góry