reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

reklama
OK Magda, będę uciekać, bo jutro rano muszę pojechać z mężulkiem do pracy, aby mieć samochód do dyspozycji!
Trzymaj się i spróbuj tych kołysanek dla maleństwa ;)

jak sobie z tobą rozmawiałam to uspokoiło się chyba w końcu usnęło a i ja zrobiałam się śpiąca bo i pora już do tego. dobrej nocy Doxa

Witam wszystkie mamusie już nie śpię bo pędzę za waszą radą do przychodni , wszystkim , życzę udanego i miłego dnia , a zapowiada się gorący (przynajmniej narazie słonko daje nieżle).Zajrzę do was po południu lub wieczorkiem narazie papa

Witajcie mamuśki :-)
Już jestem po śniadanku i obmyślam plany na dzisiejszy dzionek :-) Moje koleżanki wszystkie pracują i spotkanie z nimi mogę zaplanować dopiero na wieczorną porę.
Hmmm może tak : sprzatanie, zakupy, fryzjer, dobra książka :-) no i obiadek ...

Zresztą co tu planować, dzień jak zwykle sam się ułozy po swojemu :-)

DZIEŃ DOBEREK W3SZYSTKIM MAMUŚKOM

ale mi sie dzis fantastycznie spalo. Przed zasnieciem smialam sie jak glupia do sera z tego pwoodu ze juz wiem kto ze mna zamieszkal :-) Grzegorz tylko juz mowi Julcia Julcia. Chcial chlopczyka chyba jak wiekszosc facetow ale widze ze z dziewczynki tez sie cieszy

Ja dzis mam w planach kupic karnisze, potem umowilam sie z kolezanka z ktora skocze na rynek na lody a przy okazji podrzuce dziewczynom do pracy L4 . Znow dzis takie ciepelko.
Dopiero dzis jak czytalam wczorajszse wiadomosci wieczorne zauwazylam ze mam podpis " to dziewczynka" to moj mezus szpiegowal na forum i zrobił mi male poprawki.
Wczoraj jak pojechalam odwiesc robotnika do domu to wrocilam 2 godziny pozniej :-)) wstapilam do znajomej na klachy z albumem slubnym

reklama
Witam miłe panie.
Doxa dzięki za link do suwaczów jesteś kochana :-*
Ja miałam iść na badanie krwi RH bo nie mam dowodu na swoją grupę krwi a położna uwieżyła mi na słowo ::) ale nie chce mi się nic po wczorajszym szaleństwie. Jutro pujdę.

Do góry