reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

Frezja ja też miałam iść na badania krwi (HBS), ale trochę się spóźniłam :-) Laboratorium już zamkniete ... Jutro to załatwię.

Ewcia ta radość to normalne, ja też jak się dowiedziałam kto to będzie chodziłam wesolutka :-) Przyjemne uczucie :D

reklama
hey ciężaróweczki kochane!!
Już nadrobiłam wczorajsze zaległości "witam" a teraz biorę się za restę wątków i już do was piszę.

Witam Mamusie!!

Ewcia gratuluje dziewczynki, ja ide do gin w piatek, moze zrobi mi usg odrazu i tez bede wiedziec :) ::)

Jolik kochana- świadectwa rozdane to fakt, ale rekrutacja do pierwszych klas jest w punkcie kulminacyjnym!! :(
Poza tym oczywiście wszystkie ananasy nie poodbierali świadectw w piątek tylko teraz biegają do mnie po odbiór! Jakbym miała mało roboty! Jeszcze wczoraj z nowej matury świadectwa przywieźli w końcu! Po zatym maturzyści nasi biegają po duplkaty świadectw! :( I ta rekrutacja najgorsza! brrrrr Ale podobno zaraz ma przyjść jakaś stażystka na rozmowę do dyrektora! Zobaczymy! Tak czy tak postanowione- ide 12 lipca do giny i na L4! Wiem wiem, cieszycie się!  ;D Ale nie wiem jak ja będę z wami plotkować, chociaz od jakiś 3 tygodni i tak właściwie mnie nie ma prawie na forum!  Ale dopada mnie znowu handra i chce już do domku!
W piątek wymieniali nam w końcu te okna, a w sobote robili obróbkę. I pwiem szczerze: niech ich szlak... Tak spieprzyli tą obróbkę, że mój teść wczoraj i dziś znów będzie po nich poprawiał! Szok co oni zrbili! Nie dość, że ta obróbka nazywa się tak naprawde tylko obróbką tynkarską, czyli bez szpachlowania- o czym nie wiedzieliśmy to jeszcze tyle tynku nawalili, że trzeba to skrobać i ściany upieprzyli na pół maetra naokoło ram okiennych! mówię wam nie chciałybyście na to patrzeć! I sami musimy teraz szpachlować, docierać i malować. Także do końca tygodnia nam pewnie zejdzie! A i jeszcze oczywiście parapety nam zniszczyli, więc dodatkowa robota!  :mad:
A teraz jadę pod eskortą po kasę do banku na stypendia dla dzieciaków! hi hi młode chłopaki przyjechali!

Witam
Ja dzisaij jakoś przespałam tą noc,ale brzch dalej twardy :( jeszcze tylko dzisiaj i jutro :( boje się :( dzisiaj taki upał,a ja musze iśc po L4 i zanieść je do pracy:( popołudniu poleniuchuje na ogródku :p mam basen na ogródku ale nie moge do niego wchodzić :mad: a tak bym sobie weszła :p posiedziała ,choć odrobinke,ale moja babcia zaraz po mnie krzyczy no i wole już sobie odpuścić :p Ja idę 6 lipca na USG i może wtedy lekarz już mi zdradzi tą tajemnice kto zamieszkuje w moim m1 ;D już się nie moge doczekać ;D a jak będe musiała iść do szpitala no to dowiem się wcześniej :D

Witajcie, witajcie, widzę, że wszystkie macie jakieś plany na dzisiaj ;)
Ja już po zakupach na bazarku no i po śniadanku!

Frezja nie ma za co ;)
Sorki że tak późno, ale normalnie zapomniałam o tym :)

Ewcia - jaki zdolny ten Twój mąż! Świetnie poradził sobie z suwaczkami!

Mała to może jednak zdecydujesz się na internet w domku ;) Chociaż do czasu aż wrócisz do pracy!

Patrycja trzymam kciuki za Twój twardy brzunio, może uda się nie iść do lekarza, no i niech w końcu Twoje maleństwo zdradzi kim jest ;)

oj Doxa nie da rady, bo chcę wyrzucić komputer z domku! Mamy tylko dwa pokoje, tak więc jeden duży jest nasz,a w małym stoi komputer teraz, no a za kilka m-cy... A w dużym już się ko mputer nie zmieści, poza tym nie chciałabym spać w jednym pokoju z komputerem. Tak mieliśmy przez tyle lat w Wawie i wystarczy już tego napromieniowania! ;) ;D A w sierpniu zaczynamy remont pokoiku.
Ja też się wczoraj pożarłam z mężem i teraz jest cisza... Ja nie ulegnę, a on postawił na swoim choć wiedział, ze nie ma racji! Więc dobrze, niech tak będzie!

no i jest stażystka!!!! Od 4 lipca już przychodzi, więć mam tydzień na pokazanie jej wszystkiego co i jak. :)

reklama
Do góry