Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja bylam tu wczoraj z rana i nic a dzis prosze jaki "wysyp"... :-)
Pluszacze, Daissy, Mitra potrojne gratulacje :-) wiele pociechy z maluchow i duzo zdrowka dla bobaskow :-) no i dochodzcie do siebie jak najszybciej :-)
Hej
Kochane nie było mnie ponad tydzień ale to ze względu na to że URODZIŁAM !!!!!!!!!!!!!!
na ost wizycie 25.01 uparłam sie żeby zrobił mi usg i dzięki Bogu zrobił bez problemu okazało się że przepływy są bardzo niskie skierował mnie zaraz do szpitala i w czwratek miałam poród wywoływany o 11.00 podali mi OXY o 13.00 przebił mi pęcherz to byłookropne, i o 14.30 urodziłam Szymonka
Urodził się z wagą 3110 i 53długi dostał 10 pkt Apgar:-)
jestem przeszczęśliwa dzisiaj się dopiero wyspałam, karmię piersią muszę sobie przypomnieć co należy a czego nie należy jeść ze względu na kolki
Gratuluję także wszystkim mamuśkom i życzę pozostałym szybkiego porodu i zdrowych maluszków!!!!!