• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Cześć Dziewczynki!

ja dzisiaj mam lepszy humor. Dziwne, bo tempka mi podrosla! A juz czekam na @.

Colormania - jesteś wyjątkowym przypadkiem. Chyba beta by Ci rzeczywistość pokazała. A moze jedna owulka była pózniej i dlatego tak dziwnie Ci testy wychodzą?

Ni_kusia sto lat dla ccórci.!

reklama
Agaawa bardzo możliwe, że owulacja się przesunęła. Już nie jeden lekarz mówił, że jestem bardzo ciekawym przypadkiem :tak:
Jak wrócę z Gdańska to od razu lecę na badania i do lekarza
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jednak @ nie przyszła i za resztę staraczek :-)

To wszystko jest dziwne, bo po godzinie jest cień ledwo widoczny (pod światło widać elegancko) kreski która zniknęła :eek:

Ostatnia edycja:
Cześć :-) Nie odzywam się za często, bo mam okropne mdłości

Agaawa, ja dalej trzymam kciuki :-)

Colormania, czy Ty jesteś pewna, że miałaś owulację w 10 dc? Bo mi się wydaje, że nie :tak: Podejrzewam, że jakbyś zaznaczyła zignorowanie temperatury z 5 maja to inaczej by Ci wyznaczył. :-)

Agaawa, ciekawe... :) Czekam na rozwój wydarzeń :)
Colormania, testy Ci psikusa robią ;) Jestem pewna, że będzie dobrze! Choć wychodzi na to, że owu była nieco później.

Ni_kusia, całusy urodzinowe dla córci :)
Delewarre, mdłości niedługo miną :)

Ja oczywiście dam znać po wizycie :)

Teraz kombinowałam z tym wykresem, to gdybym zignorowała tą temperaturę to wg programu jeszcze nie wykryło mi owulacji, więc totalnie głupia jestem
A pewna nie jestem bo monitoringu nie miałam, więc pewności nie mam :)

Colormania... a może te Twoje testy jakieś "zepsute"? Ja bym kupiła innej firmy i płytkowy, a nie paskowy (nie przytrzymasz za długo, pipetą podasz tyle ile zalecają) :tak:
No chyba, że poczekasz i beta w poniedziałek. Ja bym jednak nie wytrzymała :sorry2:
No jeszcze jest opcja z owulką... może była później...

Babygg czekamy na wieści :tak:

reklama
Cześc Wam wszystkim .. :) ja sie raczej mało udzielam bo jakoś nie mialam ostatnio czasu. Ale od wczoraj starałam sie poczytać to co tu napisałyście ;)

Colormania, ja bedąc w ciązy z mojim synusiem miałam wszytskie testy negatywne .. a więc nie jestem do końca do nich przekonana :) a jak poszłam do lekarza po długim oczekiwaniu na @ okazało sie ze jestem w 7 tyg ciązy :)

Ni_kusia, Sto Lat dla Twojej córeczki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry