Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moniqaa ja mam tak samo, dla mnie 36,6 to wysoka temperatura! jak mam 37 to się trzęsę z zimnaElmo Ty już szalejesz z tą temperaturąPrzy takiej to ja umieram już z zimna
Hehe.. niskotemperaturowiecze mnie. Trzymam kciuki &&&&&&& i już nie mogę się doczekać Twojego testowania
.
hej dziewczyny ja nadal nie mam @ .... juz u mnie 36 dc nigdy tak dlugo nie mialam ;( test negatywny tem 36.6 z rana byla 36,5 takze moze dzis zawita...? skubana spoznia sie nooo ....
Dzieki Kasiol!Agawa twój przypadek testu dopiero po 14 dniach od ovu jest tez nadzieją dla mniepo zrobieniu już dwóch testów i jednej kresce byłam tak podłamana, ze dopiero twoj przypadek dał mi nadzieje
neta 81 nie jesteś samaa antybiotyk, powiedz lekarzowi o tym ze starasz sie o dziecko to bedzie wiedział co robic
pozdrawiam ze staraczek lutowych
trzymam kciuki za wysokie betki, pozytywne testy i owocne staranka![]()
Wg. wykresu jest to 7-8 tydz. od ostatniej miesiaczki i 6-7 tydz. od owulacji.