Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dominisia, ale masz wysoka betke! Loooo, zazdraszczam))
Troche sie martwię, ze moja taka marna, przy dolnej granicy. No nic, byle do poniedziałku, na wizycie sobie wszystko z dr przedyskutuje.
Dominisia Gdybym mieszkała w PL to pewnie poleciałabym na betke, ale tu niestety nie mam takiej mozliwosci. No, ale nic dzielnie czekam i jeśli do soboty nie dostane @ to zatestuje, powinno juz cos wyjsc.
Hmm.....czyżbym jednak owulke miała tak szybko??? no bo ostanią @ miałam 21 kwietnia...hmm...Jest to dziewczyny możliwe że przy cyklach 30 dniowych mieć wcześniej owulację?? no i to, że test pozytywny wyszedł już w 26 dc...??
żeby już było 3 czerwca...to by mi gin zobaczył co i jakhehe
ależ głupiutka jestem![]()

W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!
:-)Chyba, że bliźniaki :-)W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!
:-)
Cześć dziewczyny! dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie i śledzę pilnie wszystkie wasze posty. Agaawa, Małkus, Colormania- gratulacje! Ciężaróweczki Majóweczki- prześlijcie mi trochę waszego szczęścia i jakichś Fluidków, żebym w poniedziałek mogła przynieść tu takie same dobre wieści,że mi się udałoCzekam i czekam...same wiecie jak to się strasznie dłuży. Powoli gdzieś tam zaczynam się łamać czy nie zatestować wcześniej,ale staram się wytrzymać. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie cały długi weekend-więc może szybko zleci,a w poniedziałek może wszystko stanie się jasne
trzymajcie kciuki za mnie plissss!!!
)
Dominisia ja też tak miałam w pierwszej ciąży - ciągle mnie muliło a nie mogłam zwymiotować...
Kasiol Ty też miałaś ostatnią @ 3 maja? To idziemy równo..