• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Karola, dzięki za info.

Doska1
, sama nie wiem, co sądzić zarówno o testach, jak i moim cyklu.

Zobaczymy, co życie przyniesie :) Póki co "możliwość" jest nieśmiała, więc się nie nakręcam ani nie nastawiam. Jak się nie uda, to będę już z większym wsparciem walczyła po ślubie :)

Ulika, ten cykl będzie szczęśliwy!

Hai, czekam na wieści o pozytywie :)

reklama
Hey Kobietki :)

Wpadłam się przywitać... Jak tam po weekendzie?

My w końcu ruszamy ze starankami i czekamy na owu :-D
Mam nadzieję, że teraz już się uda.

Trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika

też wpadłam na chwileczkę aby się przywitać :) dzisiaj mam zły dzień już od samego rana, a raczej od wczoraj wieczora, pokłóciłam się z mężem o sex !! Po prostu tak mi humor popsuł że nie mam ochoty się z nim dzisiaj widzieć.. Dzięki bogu idę do pracy i wracam wieczorem, co nie zmienia faktu, że czeka nas poważna rozmowa..

Hey Kobietki :)

Wpadłam się przywitać... Jak tam po weekendzie?

My w końcu ruszamy ze starankami i czekamy na owu :-D
Mam nadzieję, że teraz już się uda.

Trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
brakuje tutaj mnie

Witajcie poniedziałkowo!

ja właśnie wróciłam z Luxmedu. Jestem wk...na na maxa. Umawialam sie na ta wizytę z dużym wyprzedzeniem, bo cżekalam, żeby dr miał możliwość zrobienia USG. I wyobraźcie sobie, ze nie zrobił! Wizyta trwała 5 minut, wypisał mi skierowanie na bhcg i na wizytę z USG. W recepcji mi powiedzieli ze za tydzien! Wkur....sie i kazalam im umówić mnie jak najszybciej - na jutro mnie umowili po mojej interwencji. Dr nawet nie zapytał o nic, nie zrobił wywiadu, nie dał skierowania na badania, Nic! Chyba szukam innego prowadzącego w luxmedzie, albo zrezygnuje z abonamentu, bo to nie ma sensu. I tak musze chodzić prywatnie do mojego gina - 200 zł za wizytę, bo luxmed jest mega gowniany. Oni by chcieli samych zdrowych, bezproblemowych pacjentów.

Agaawa no nie, jak tak można. Nie dziwię się, że się wk*** ja od samego przeczytania tego tak samo zareagowałam....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Verita to dopisz się proszę :)
Ja przykleiłam ostatnią listę którą znalazłam, ciężko ogarnąć. Dużo łatwiej jak każda dopisuje się sama czy tam sama zmienia :tak:

Agaawa, nie dziwię się, że się wnerwiłaś :angry: Ja jestem w Medicover i póki co nie narzekam.

Jednak te testy działają ;) Dzisiaj bez większego przekonania zrobiłam i oto wynik:
2013-06-10 12.52.06.jpgDwie grube, wyraźne krechy ;)
Zobaczymy za dwa tygodnie ;) Jakoś uwierzyłam, że już po owu, więc prawdopodobnie wstrzeliliśmy się idealnie ;)

Załączniki

• 2013-06-10 12.52.06.jpg
    2013-06-10 12.52.06.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja też się dziś wku... ogólnie to szukam pracy i szczerze mówiąc to już byle jakiej żebym tylko coś robiła bo w domu już świra dostaje. Do monopolowego potrzebowali na zwykłego sprzedawce, który będzie się nocami użerał z pijusami i dziś pojechałam na rozmowę i :szok:. Pani mi powiedziała, że jest 6 osób i ona musi wybrać odpowiednią i jak chcę pracować to mam sobie wybrać jakiś konkretny dzień i przyjść na 12 godzin do pracy oczywiście nie odpłatnie i jeżeli dziewczyny (osoby tam pracujące) będą akurat ze mnie zadowolone to mnie zatrudnią na 1/8 etatu :szok:

Czy to nie jest wyzysk? Sądzę, że osób poszukujących pracy jest dużo więcej w mojej miejscowości i przez jakiś czas będzie miała darmową siłę roboczą. Jestem po prostu oburzona takim zachowaniem prywatnych przedsiębiorców!!! Kiedyś byłam nieodpłatnie przez 3 dni jeździłam do takiego sklepu (15km)i mi powiedzieli, że się odezwą i cisza do dziś. Nigdy więcej się nie dam nabrać. To jest czyste oszustwo i wyzysk. Miałam ochotę zadzwonić do Urzędu Pracy i powiedzieć co się tam wyrabia, ale mąż mnie uspokoił. Ale i tak cały czas o tym myślę, jak tak można?

Jestem za młoda żeby pamiętać lata 80,ale rodzice mi opowiadali, że za czasów PRL to ludzie musowo musieli pracować. Jak ktoś nie pracował to zamykali, a dziś? Co się stało z tą polską? Żeby człowiek po studiach nie mógł znaleźć pracy to jest jakaś paranoja w głowach to wszystko się nie mieści. Obłęd.

Już Wam nie zawracam gitary, wybaczcie, ale musiałam się gdzieś wyżalić i powiedzieć co myślę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry