Hai24 gratuluję!!!!!!!!!! Piękne II :-). To teraz życzę, żeby fasolka zdrowo rosła!
Agaawa cieszę się, że trochę się uspokoiłaś. Kochana, co ma być to będzie... Najważniejsze, że możesz zajść w ciążę! A teraz potrzebujesz dobrego specjalisty, który znajdzie sposób aby ciążę podtrzymać. Mam znajomą, która starała się o dziecko i za każdym razem jak zaszła to po kilku tygodniach kończyło się poronieniem. Okazało się, że ma problemy z krzepliwością krwi i po podaniu odpowiednich leków donosiła zdrowego chłopczyka a drugim razem zdrową dziewczynkę. Więc proszę kochana, głowa do góry i tak trzymaj!!! Znajdź dobrego specjalistę, gdzieś leży przyczyna tego niskiego przyrostu bety. A poza tym, to nadal jesteś w ciąży. Jeszcze nie wszystko przesądzone. Bardzo mocno Cię ściskam.
Moniqaa owulka może się jeszcze pojawić. Trzymam&&&&&&&&&&&&&. Proszę dopisz mnie do listy na 9.07.
Ja czekam kiedy @ się skończy. Cieszę się że leki działają i już chcę zobaczyć dwie kreseczki:-). Bardzo trudno było mi odpuścić jeden cykl...