• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Tak więc.....

Hai24 GRATULUJĘ! Wiedziałam, że będą dwie krechy, po prostu wiedziałam :tak:
Strasznie się cieszę i już trzymam kciuki za kolejną z nas :tak:

Żabucha robi się :-D Dzięki za kciuki. Ja jednak wyszłam z założenia: co ma być to będzie, już się nie przejmuję. Znalazłam pocieszenie - przynajmniej na wakacje pojadę i piwko spokojnie wypiję, bo to już w lipcu :-D

Babygg nie mam cienia nawet drugiej kreski, tak więc raczej nic z tego. W tym miesiącu już nie będę robić monitoringu. Zanim się na niego zdecyduję to chciałam mieć pewność, że potwierdzi się, że w co drugim cyklu mam dwie krechy, a w co drugim nie ma kreseczki...
Testować będę max do 16dc. Mam regularne cykle i krótkie więc dłużej nie ma sensu.

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
||
Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
21.06 - Babygg
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha

reklama
Dziekuje Wam :) chętnie dołącze do ciężarówek lutowych .. tylko puki co to musze sie sama oswojić z tą wiadomością ..:-)
A najgorsze jest to że ja to juz bym całemu światu chciała o tym powiedzieć .. ale jak narazie to musze poczekać chociaż do wizyty u gin :);-)

No no kobitki... coraz więcej Was tu przybywa z tymi II kreseczkami :tak: mam nadzieję, że i ja we wtorek będę mogła się cieszyć tak jak Wy i dołączyć do grona ciężarówek lutowych, a nie ukrywam, że bardzo bym chciała bo ja też mam w lutym urodzinki, a ovufriend mi obliczył, że gdybym była w ciąży to na 24.02. poród, a ja mam ur. 20 ;-) podobno marzenia się spełniają :-)

Hai serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, że się udało. Teraz dbaj o siebie i o swoją fasolkę żeby zdrowo rosła.
:tak:

Hai24 czekałam na dobre wieści od Ciebie i są!!! super, gratuluję i dzięki bo uwierzyłam że ta nasza lista to jednak szczęśliwa jest:-D dbaj o WAS!
A ja się dziś wybrałam w rajd po sklepach, trochę aby myśli odciągnąć od tematu wiadomego a troszkę żeby starankom dopomóc w tym miesiącu (bo to były sklepy z bielizną...) i powiedzcie co sądzicie o tym hihi
Zdjęcie0170.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0170.jpg
    Zdjęcie0170.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 55
Mmmmmmm...... Ulika, no no.... Jak Ty takie coś założysz wieczorkiem, to już nie fasolka w liczbie pojedynczej, tylko w mnogiej będzie na pewno :-D
Bardzo fajny ten komplecik :tak:

hai gratulacje!!!! piękne kreseczki!!!

ulika olala, no jak przywdziejesz taki komplecik to będzie się działo, oj będzie :-p

moniqaa masz rację, lepiej zrób sobie monitoring tego cyklu w którym będzie owulacja, ja zrobiłam w tym bezowulacyjnym i tylko wywaliłam 2 stówki w błoto, hmm chociaż może teraz Gin uwierzył mi wreszcie z tym c odrugim cyklem bezowulacyjnym i zaczniemy szukać przyczyny dlaczego tak jest, więc zobaczymy, może jednak te 2 stówki się nie do końca zmarnowały.

ewka no to trzymam kciuki by dzidziuś zrobił Ci piękny prezent na urodziny!

reklama
Właśnie Agaawa! Kochana mam nadzieję, że sie pojawisz i napiszesz nam co i jak.
Martwimy się tutaj o Ciebie.

No to mam niespodziankę.... Cykl jest jakiś dziwny, może będzie szczęśliwy :tak:
Miało nie być owu, a tu bach i nagle, niewiadomo skąd pojawiła się na teście druga krecha :tak: i śluz, którego nie miewam (to chyba zasługa wiesiołka) :tak:
Teraz czekam na skok temperaturki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry