colormania
Zaangażowana w BB
Aha i test owulacyjny jak robię to wychodzi kreska jak na poprzednim ciążowym(o którym pisałam), ale od razu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczynki mam kolejne pytanieNa wykresie w ovufriend wyskoczył mi dzisiaj detektor oznak ciąży. On się zawsze pokazuje? Jestem w tym zielona
Jest niby opcja ze testy owu wykazuja ciaze bo LH i HCG jest praktycznie identyczne z tym ze HCG ma taki ze tak nazwe kapturek.... I testu LH wykrywaja budowe LH bez brania pod uwage tego "kapturku"Aha i test owulacyjny jak robię to wychodzi kreska jak na poprzednim ciążowym(o którym pisałam), ale od razu
ale trzymam kciukasy zeby jutro tempka poszybowala w gore
A czemu koleczko jest biale i linia przerywana?Właśnie nie mam pojęcia, szukam odpowiedzi ale nigdzie nie widzę. Dzisiaj się dowiedziałam że muszę być o 6 w pracy więc będę mierzyć temperaturę o 4(2 h wcześniej) jak to wpłynie?Colormania ja sie na wykresach slabo znamale trzymam kciukasy zeby jutro tempka poszybowala w gore
A czemu koleczko jest biale i linia przerywana?
to moze zaznacz ze o innym czasie mierzylas?Już wiem dlaczego kółko było niepełne. Przez przypadek zignorowałam temp,ale teraz przesunęło mi owulację że była dzień później