dominisia875
Fanka BB :)
Moniqa
Wiesz ja właśnie też zrezygnowałam z tego antybiotyku i zastrzyków...bo jeśli nie jest to mega konieczne to nie ma co ryzykować...:/ Obyś trafiła w końcu na lekarz z powołania a nie na "lecącego na kasę"....Najważniejsze że wyniki w normie...no i te Ob...bo wiesz stan zapalny od razu bu wykrył...moja koleżanka robiła teraz CRP...bo niby jest bardziej dikładne niż Ob...ale szczerze się nie znam więc nie wiem.

Wiesz ja właśnie też zrezygnowałam z tego antybiotyku i zastrzyków...bo jeśli nie jest to mega konieczne to nie ma co ryzykować...:/ Obyś trafiła w końcu na lekarz z powołania a nie na "lecącego na kasę"....Najważniejsze że wyniki w normie...no i te Ob...bo wiesz stan zapalny od razu bu wykrył...moja koleżanka robiła teraz CRP...bo niby jest bardziej dikładne niż Ob...ale szczerze się nie znam więc nie wiem.

Dobrze, ze do Polski jezdzimy zawsze autem, wiec nie ma problemu.
musze podpatrzec jak wygladaja zeby sie nie zdziwic. Znalazlam. zeczywiscie bladzioszek
Ale z drugiej strony jak czułam się ciązowo to nic z tego nie było - zobaczymy. Muszę sobie chyba jakiś test zakupić. Poprzednio to miałam zawsze po kilkanascie w domu, a teraz ani jednego
Chyba przywykłam do tego, że i tak jest zawsze negatywny