Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane MojeWitam Nową Staraczkę!!!
No więc ja mam 26 latSyna urodziłam w swoje 23 urodzinki więc jest najpiękniejszym prezentem urodzinowym
Mój Mążu też ma 26
...hehe....
Wogóle u nas mówią, że my już 26 lat razem jesteśmy....bo urodziliśmy się w tym samym miesiącu, ja jestem starsza o 18 dni...w tym samym dniu byliśmy chrzczeni...rodzice nasi stali koło siebie więc stykaliśmy się becikami...chodziliśmy razem do przedszkola, szkoły podstawowej i gimnazjum...no i w 3 klasie zostaliśmy parą...i tak do teraz tyle że jako mąż i żona...nasz Syn urodził się w styczniu a jeśli okaże się że Fasolinka u mnie jest prawdą to też będzie na styczeń
heh...
Męża właśnie po 2 testy wysłałamhehe....żeby jeszcze powtórzyć jutro i w poniedziałek
jeśli w pon.okaże się, że nadal 2 kreski to umówię się na wizytę do gina...
i do endo:/ heh
Mikołaj nam się urodził 28 lutego, a wg moich obliczeń teraz powinno być 24 stycznia. Więc my wszyscy tacy zimowi :-) Mało tego mój mąż ma tą samą grupę krwi co ja, mamy duże pieprzyki na karku w tych samych miejscach i do tego oboje jesteśmy leworęczni