reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Nie wiecie, co to może być. Siedzę teraz przy komputerze i nie mogę się odchylić bo czuję straszne kłucie (nie wiem jak to nazwać) w macicy lub pochwie??

Na_ratunek Dokladnie, test moze nie wyjsc i tak mialam w pierwszej ciazy. Bylam w 4-5 tc. i test byl negatywny. Szkoda ze nie mozemy sobie bety zrobic, wszystko byloby jadne, czarne na bialym ;)

A ja mam 23 lata a mąż 25 :)

Karola o ile dobrze liczę to ja jestem starsza i mój małżonek też ;-)
Delewarre tez jest od Ciebie starsza.

Ostatnia edycja:
Dominisia- to myslę,że możemy już cichutko gratulować? ;) choć może lepiej nie zapeszać i poczekajmy na potwierdzenie tych dobrych wieści jeszcze kilka dni :) super
Waiting- nie łam się. Wiem jakie to trudne...jesteś w miejscu w którym chyba wszyscy dokładnie Cię rozumieją. Nie ma chyba nic gorszego niż czekanie...najlepiej zająć sobie umysł czymś innym. Ja zwykle uciekam w pracę-choć może nie zawsze jest to najlepsze rozwiązanie, więc może jakaś fajna książka? Albo Cykl dobrych filmów. Ostatecznie można sobie poszukać jakiś wciągający serial na necie z wieloma odcinkami... Trzeba uzbroić się w cierpliwość-niestety nie ma innego wyboru. Pomyśl sobie,że to taki wstępny trening cierpliwości dla Ciebie-jako mama będziesz musiała jej mieć wiele...więc to jakby pierwszy element wychowania:) Zobaczysz! Doczekamy się wszystkie:) Choć wiem,że dziś dobrze mi się mówi...a za kilka dni sama będę to powtarzała do siebie kiedy przyjdą gorsze chwile.

Na_ratunek Dokladnie, test moze nie wyjsc i tak mialam w pierwszej ciazy. Bylam w 4-5 tc. i test byl negatywny. Szkoda ze nie mozemy sobie bety zrobic, wszystko byloby jadne, czarne na bialym ;)

A ja mam 23 lata a mąż 25 :)

Jak mi wyjdzie negatywny a @ nie przyjdzie do 26,05 to pojde do GP i on mi zrobi :-) obiecal ze zrobi... poki co nie chce isc bo on dokladnie wie kiedy mialam ostatnia @ :-pjeszcze pomysli zem wariatka :-D
Ty urodzilas w wieku 20 lat? Jesli moge spytac jak dawalas rade? Bo ja sie troszeczke boje mimo ze wiem ze dam rade... najbardziej boje sie reakcji rodzicow... jak twoi zareagowali ?

Nie wiecie, co to może być. Siedzę teraz przy komputerze i nie mogę się odchylić bo czuję straszne kłucie (nie wiem jak to nazwać) w macicy lub pochwie??
nie wiem co to moze byc.... daleko jeszcze do @ ?>

http://www.countdowntopregnancy.com/tools/ to jest ta strona o ktorej wam mowilam ze mozna wpisac wiek i pokaze jakie sa szanse zaleznie ile cykli sie staracie. Opcja Age&Fertility calculator

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry