reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj faktycznie zaczyna sie dziac... :) Kosmi, Dori, Anek@, Zuczek.. - wszystkie lada chwila :) Tylko prosze, nie wszystkie na raz, bo nie nadazymy z gratulacjami ;)

Ja mam dzis wieczorem wizyte u lekarza, ale zadnych objawow na razie nie mam. Ostatnio lekarz wspominal cos o 10 kwietnia i mysle, ze tej daty bedziemy sie 3mac.

reklama
czesc
ja własnie wróciłam z usg
dzidzia wazy 2744 gramy, łozysko juz jest 3 stopnia z widocznymi zwapnieniami
a tak wszystko jest ok :)

ewach6 no to super..czyli u Ciebie tez to jzu kwestia chwili..no ciekawa jestem, ktora przelamie te dzidziowa cisze :)

mam nadzieję ze przetrzymam do 9 kwietnia :)
wizyta u gina dopiero za tydzień

Wow, no to prawdziwy wyscig sie szykuje :) Ciekawe czy ktoras jeszcze marzec zaliczy, czy wszystkie (no, oprocz Magdyleone ;)) jednak zostaniemy kwietniowkami.
Czekamy na wiesci z porodow i zdjecia kruszynek :D

Nie odmawiajmy Magdaleonie tytułu kwietniówki!! Jeszcze nam do marcówek ucieknie i kto nam będzie służył radą jak już przyjdzie co do czego? ;)

reklama
MaGDALEONA to pzreciez kwietnioweczka, bo tak miala termin a że urodziła w marcu to już nie jej wina. Ciekawa jestem dzisiejszej wizyty. Juz tylko5 godzin do wizyty:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry