reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No a moja krzywa cukrowa jest wedlug mnie ok, ale jutro ide do lekarza zeby potwierdzil, ja mam
na czczo 88 a norma to 70-110
a po obciążeniu glukozą 50 g po 1 h - mam 89 a norma jest do 148 wedlug mnie ok, a co powie jutro lekarz... myśle ze to samo :) Dam Wam znac :)

Rybcia - my tez tak mowimy "bobo" czyli bezplciowo - ale chyba powoli zaczniemy sie przestawiac - kolejna wizyta za 3 tyg - jak wtedy lekarz powie znowu dziewczynka to chyba wteszcie przyjmiemy to do wiadomosci ;)

Bylam wczoraj u lekarza, stwierdzil ze jest wszystko ok :) Maly rosnie, wyniki super. Mam tylko przyjmowac dodatkowo magnez, bo zaczynaja mi dokuczac skurcze lydek no i standardowa mam przymowac reni na zgage - oj ta zgaga to mnie meczy.... :mad:

Anek super że u Ciebie wszystko w porządku :)
Ja też byłam wczoraj u lekarza, ze mną i dzidzią wszystko ok. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jego wymiary potwierdzają ustalony termin porodu. Wszystkie wyniki badań morfologia, krzywa cukrowa i inne bardzo dobre. Nadal niestety nie udało się ustalić płci maleństwa.

Rena - no to poczekamy jeszcze aż maluszek pokaże co kryje :) Ale bardzo dobrze że reszta jest ok! Mi to po każdej wizycie taki mały kamyk z serca spada ,jak słyszę ze ok :)

A ja jutro idę na "pik", czyli dostanę zastrzyk w dupkę-immunoglobulinę (chyba tak to się pisze)-w każdym razie chodzi o ten konflikt sereologiczny, który mamy z męzem ja mam B Rh- a Michu A Rh+. Zrobiłam kolejne badania na przeciwciała, nie stwierdzono, i jutro dostanę zastrzyka. A po porodzie jak Maluch będzie miał tatusia krew to dostanę drugi zastrzyk. Ale w razie czego, jak mluch będzie niegrzeczny, to będzie wymówka, ze ma to we krwi po tatusiu,hi,hi!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry