reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A gdzie tam poszły rodzić:)

Wczoraj miałam co 3, 4 godziny skurcze, w nocy pobolewał mniw brzusio, dzisiaj spałam do 11 i na razie cisza, brzuszek troche się napina ale nie boli:)

Ale mam nadzieję,ze już nie długo:)

KOSMI fajnie,ze wszystko oki u Was!!!

Kosmi dobrze że u Ciebie wszystko ok :)

Ja dzisiaj w nocy miałam silne bóle brzuszka promieniujący na plecy i uda i w miarę regularne skurcze trwało to chyba z 3 godz
Ból był na tyle silny że nie mogłam spać i nasilał się już uwierzyłam że się zaczeło poszłam się wykapać umyć głowę a tu skurcze mineły ból prawie ustąpił nici z porodu. A już się ucieszyłam na szybkie spotkanie z maluszkiem :)
Też jak Lidijka odsypiałam do 11 :)
Teraz tylko lekko pobolewa mnie podbrzusze

a ja dzis bylam znowu na ktg; wszystko ok - nawet ponoc pojawiaja sie jakies male skurczybyki - ale ja ich nie czuje :) dzis  nie bylo badania na fotelu - czekamy na kolejene ktg w poniedzialek - bo to data porodu i konczy mi sie zwolnienie;

wszystkie opisujecie jakies dolegliwosci - tylko ja nic ... wkoncu ostatnia urodze :)

Idziolku! Ktos musi zagasić światło! Zresztą zobaczysz ino raz i napiszesz w pośpiechu POJECHAŁAM!

U mnie dolegliwości osłabły, ale ide na 19 i położna mnie obejrzy od dołu:)!

Lidijka chciałam zauważyć, że teraz Twoja koleji i prosze nas tu nie przetrzymywać :D czekamy na relacje po oglądaniu...
Idzia najważniejsze, że wyniki z ktg wporządku :)

Fajnie dziewczyny że u was wszystko Ok.
Ja dziś też byłam u ginki. wszystko jest ok I dostałam zwolnienie na 30 dni.
A za tydzień kolejna wizyta na posłuchanie serduszka.

No tak a przede mną jeszcze Kasia Zuczkowa:)

No i znowu sie rozczarowałam, a jednocześnie i Was nie pociesze! Pani powiedziła, ze jeszcze z tydzień. Szyjka się nieco skróciła ale Pudziankowa głoweczka sie nie wstawia tam którędy ma wyjść.

No i dalej będę kibicować szczęśliwym mamuśkom:) Eh....

Kto wie czy nam Zajączek nie przyniesie wyczekiwanej niespodzianki:)

A póki co to se strzele browarka na przeokoliczność Pudziankowego Synusia, który miał się dzisiaj urodzić!!!!

reklama
och lidijka wspolczuje - ja glosno wieze w to ze urodze dwa tyg pzred terminem!!!!!! oby oby bo juz mi ciezko psychicznie plakac mi sie chce nie wiem dlaczego!!!!!! wszytrko mnie drazni wkurza buuuuuuu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry