reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Mi też już ciężko, a jak mi powiedział, że mam czekać na rozwój sytuacji to miałam ochotę go przydusić.
Ja chciałabym pójść, pociąć się i wrócić do domu bez zbędnego leżenia.

Truskawkowa ja mam wybór, ale poraża mnie myśl, że mogę mieć powtórkę sytuacji, jak przy synu, a to ani jemu, ani mnie na dobre nie wyszło, więc raczej na sn się nie zdecyduję. Chociaż wszystko może się zmienić.

reklama
Mi też już ciężko, a jak mi powiedział, że mam czekać na rozwój sytuacji to miałam ochotę go przydusić.
Ja chciałabym pójść, pociąć się i wrócić do domu bez zbędnego leżenia.

Truskawkowa ja mam wybór, ale poraża mnie myśl, że mogę mieć powtórkę sytuacji, jak przy synu, a to ani jemu, ani mnie na dobre nie wyszło, więc raczej na sn się nie zdecyduję. Chociaż wszystko może się zmienić.

Nie kombinuj tylko idz na cc. Sama wiem jak to u mnie było-12 godz a potem cc w ostatniej chwili bo było zagrożenie życia dziecka. Dziękuje bardzo za taki stres!!!!!!!!!
Ale teraz mam jeszcze do załatwienia sprawe z jajnikiem i to mnie troche dobija.....

DJMka, Truskawkowa
u mnie też bedzie CC na poczatku zastanawiałam sie czy czekac na to az sie zacznie poród SN ale moze być z tym różnie
a pozatym też mam inną sprawę do załatwienia zszycie rozstępu mięsni więc jestem coraz bardziej za CC

No z jednej strony dobrze, ze lekarz dal mozliwosc wyboru DJMka, rob co uwazasz, to Twoje cialo, Twoje dziecko i Ty mozesz decydowac, choc drugi porod moglby byc zupelnym przeciwienstwem pierwszego.

Ja jednak gdyby mi dali mozliwosc chyba czekala bym na ,,co ma byc to bedzie" :-)

Truskawkowa ja już pisałam, męczyłam się ponad 20 godzin. Bardzo liczyłam, że będę rodzić sn, a tu wyszło, że postępu porodu nie ma, Młody się nie wstawił i do tego tętno mu zaczęło skakać.

Truskawkowa, Lizzy u was przy okazji inne sprawy do zrobienia, więc nie ma co podwójnej roboty robić.

Madziolina ja podejrzewam, że u mnie skończyłoby się tak samo. Przy poronieniu jak miałam mieć łyżeczkowanie to szyjka tez nie chciała po tabletkach się rozwierać. W sumie mogłam się tego i przy porodzie spodziewać.

Odebrałam dzisiaj wyniki CRP i wynosi 8,6 a norma jest do 5. Ale byłam przeziębiona + zapalenie zęba więc pewnie to to :dry: oby tylko nie było przeciwskazań przed jutrem :dry:

:D ja po wizycie
Wszystko ok, wedlug pomiarow mały szczupły bo o tydzien brzuszek mniejszy za to glowka duża (tylko jest tak nisko ze bardzo ciezko zmierzyc i lekarz zastrzegl ze mogl być błąd, choć na wszystkich pomiarach wyszlo to samo). Ogolnie to wychodzi tak samo jak starszak po porodzie - szczuply, glowka duża wiec ja sie nie martwie :)
Tak po za tym mam juz 36tc3d wiec czuje sie bezpiecznie :)

reklama
DJMka dobrze ze sama moglas zdecydowac.

Evelinka kciuki jutro :)czekamy na wiesci!

aulyia gratuluje wizyty. Juz dzieciaczek duzy na pewno wiec bezpiecznie rzeczywiscie jest w razie jakiejs akcji porodowej :)

a ja mam jutro wizyte wieczorem.. :) ciekawe co tam sie dowiem

Do góry