reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Cześć dziewczyny, przeglądam wątki kwietniówek na bieżąco i zacieszam, że dzieciaczki Nam rosną i wszystko ogółem dobrze się układa, mimo nastrojów, przemęczenia i czasem kłucia tu i tam ;-) Mój mały (tak sobie mówię na potrzeby forum choć płci nie znam...) ma już spory album fot a jeszcze ani razu nic tutaj nie wstawiłam. To moja pierwsza ciąża i jakoś tak nie mogłam uwierzyć i siedziałam cicho żeby nie zapeszyć. Wczoraj pobiegłam do lekarza bo od trzech dni miałam silne bóle, najpierw w prawym boku (przez dwa dni) wczoraj w lewym boku... co rozwiało moje obawy dotyczące tego, że być może to wyrostek... zdiagnozowałam sobie internetowo, że może to być kolka jelitowa :crazy: lekarz potwierdza i wypijam teraz hektolitry herbaty z kopru włoskiego - pomaga, także gdyby, którąś złapało to polecam :happy:

Nie mogę znaleźć wątku, w którym nasza koleżanka pisała o podobnych bólach, nie wiem jak się skończyło, nie pamiętam nicku...
Może ktoś pamięta?

To teraz wczorajsza sesja zdjęciowa :happy:

dzidzi.jpgdzidzi2.jpgdzidzi3.jpg

Załączniki

• dzidzi.jpg
    dzidzi.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 89
  • dzidzi2.jpg
    dzidzi2.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 83
  • dzidzi3.jpg
    dzidzi3.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Papillon gratuluje udanej wizyty i pieknej pociechy! :) Tez bym chciala uslyszec ze sie na core zanosi ;)

An-fotografia, to zdjecie na ktorym
Widac malenka buzke jest przepiekne! :) Gratulacje!

przepiękne foteczki :) GoGa gratuluję syneczka (prawdopodobnie) może w końcu będzie więcej chłopaków bo dziewczynki zdecydowanie wiodą prym na forum :) ja jutro na usg, ale nie wiem czy będzie fotka bo mimo, że chodzę do prywatnego gina za którego płacę tu fortunę to sprzęt jest chyba przedwojenny ;/ no ale ważne, że w ogóle mam usg bo w Norwegii przysługuje mi prawnie jedno po 20tyg..

Czyli większość z Was obstawia chłopca :) ciekawe, czy się sprawdzi :) w sumie przydałby się, bo na razie w rodzinie same dziewczynki się rodzą ;)

an-fotografia na tym środkowym zdjęciu z tą rączką podpierającą brodę wygląda, jakby mocno myślał ;) myśliciela/-lkę będziesz mieć ;)

mojeboje - wg Nub Theory - to zdjęcie USG wskazuje na chłopca :-):-)

Zobacz załącznik 588171

No to ja mam kolejnego syna :wściekła/y: wiedziałam :szok: a co mi tam, byle zdrowy :-D:-D

Wracam z wizyty, dostałam niezły opr od mojego gina.
Spytał, czy mam jakiś problem z trafieniem na izbę i czy mi mapkę wydrukować :szok: skurcze mogą przesunąć spiralę i przerwać pęcherz.

Usłyszałam, że niedawno mu pacjentka martwe 4 kilowe dziecko urodziła bo też twierdziła, że szpital ble. :-:)szok:
No zryp dostałam ale rozwarcia nie ma, szyjka trochę krótsza i tylko tyle.
Wyniki fibrynogenu są złe, czyli coś mi się może wykrzepiać :angry: No sprawdzimy co dały zastrzyki i powtórka badań.
Szpital mi się odroczył- idę 6tego listopada :D bo muszą mi się jeszcze 2 badania fibryno w odstępach zebrać.

Dagmar gratuluję synka

u mnie nic nie było widać pewnie więc lekarka stwierdziła że jeszcze nie będzie nas nastawiać jak nie ma pewności zobaczymy na następny raz może coś się pokaże ;-)

reklama
Dagmar, no czasami opr się przydaje, teraz musisz być grzeczna, słuchać lekarzy i unikać maratonów. Gratuluję synka, zobaczymy czy nam się sprawdzi :)

Do góry