reklama
Edysiek
odkrywca
A mój jest chyba nieświadomy czym to grozi ;-) Choć ostatnio pytał czy można, na co ja oczywiście stwierdziłam, że czemu nie
No i nie powiem, że to mi odpowiada, bo chęci ciągle są.
No i nie powiem, że to mi odpowiada, bo chęci ciągle są.Agmaa daj znać po wizycie, trzymam kciuki
Mój nie miał z tym problemu do jakiegoś miesiąca wstecz. ostatnio się przemógł ale generalnie się boi, że coś mi zrobi albo maluszkowi i na nic tłumaczenie, że możemy. Termin miałam na 5 a mała ciągle nic ;/
Mój nie miał z tym problemu do jakiegoś miesiąca wstecz. ostatnio się przemógł ale generalnie się boi, że coś mi zrobi albo maluszkowi i na nic tłumaczenie, że możemy. Termin miałam na 5 a mała ciągle nic ;/
Dziewczyny i ja dzisiaj juz po wizycie.
Oczywiście usłyszał to czego sie spodziewałam że szyjka długa i twarda a rozwarcia nawet na opuszek nie ma
Za to co mnie zszokowało to wg wymiarów to jestem juz w 41 tyg a mały waży 3800!!!!!!! W ciagu 2 tyg przybrał 1kg
lekarka obstawia poród na początek maja. zresztą skierowania do szpitala i tak nie może mi teraz dać dopiero 1 tydz po terminie czyli 29 kwietnia.
Kurcze mam nadzieję że ten mój synek sam zdecyduje sie wyjść wcześniej bo jak ja urodze takiego klocka 4kg
I co z tego jak ja cały czas w biegu w pracy, szyjka nawet nie drgnie. Chyba jakaś stalowa jest. Może teraz po wekendzie coś drgnie bo czeka mnie ciężki bo jestem przez 5 dni z rzędu w pracy od 10 do 19, a że ładna pogoda to napewno narobie sie strasznie.
Na KTG oczywiście skurcze na poziomie 0 a niekiedy dobiły do 25.... brak mi słów
Zła jestem
Auliya - to Ty już w każdej chwili możesz rodzić :-)
Oczywiście usłyszał to czego sie spodziewałam że szyjka długa i twarda a rozwarcia nawet na opuszek nie ma
Za to co mnie zszokowało to wg wymiarów to jestem juz w 41 tyg a mały waży 3800!!!!!!! W ciagu 2 tyg przybrał 1kg
lekarka obstawia poród na początek maja. zresztą skierowania do szpitala i tak nie może mi teraz dać dopiero 1 tydz po terminie czyli 29 kwietnia.Kurcze mam nadzieję że ten mój synek sam zdecyduje sie wyjść wcześniej bo jak ja urodze takiego klocka 4kg

I co z tego jak ja cały czas w biegu w pracy, szyjka nawet nie drgnie. Chyba jakaś stalowa jest. Może teraz po wekendzie coś drgnie bo czeka mnie ciężki bo jestem przez 5 dni z rzędu w pracy od 10 do 19, a że ładna pogoda to napewno narobie sie strasznie.
Na KTG oczywiście skurcze na poziomie 0 a niekiedy dobiły do 25.... brak mi słów
Zła jestem

Auliya - to Ty już w każdej chwili możesz rodzić :-)
marcia331
Fanka BB :)
To jeszcze tutaj napiszę. Tak jak pisałam na głównym na ktg skurcze się nie pisały jak na złość a młody spał. Dopiero pod koniec się rozruszał. W badaniu bez zmian
czyli rozwarcie na palec ale nic więcej nie drgnie. Zrobiła mi jeszcze usg. Młody wyszedł jakiś mniejszy niż zwykle. Zawsze wszystkie pomiary się zgadzały z terminem a teraz wychodziły tydzień do tyłu. Waga wyszła ok. 3200g. Gigant z niego nie będzie. Ale co mi tam, będzie łatwiej :-) jeden pulpecik w domu mi wystarczy. Wody w porządku, a łożysko II st. Oficjalnie ogłaszam bunt na pokładzie i do terminu nie rodzę!!! Olewam wszystkie skurcze i czekam aż mi wody odejdą. Mam dosyć.
czyli rozwarcie na palec ale nic więcej nie drgnie. Zrobiła mi jeszcze usg. Młody wyszedł jakiś mniejszy niż zwykle. Zawsze wszystkie pomiary się zgadzały z terminem a teraz wychodziły tydzień do tyłu. Waga wyszła ok. 3200g. Gigant z niego nie będzie. Ale co mi tam, będzie łatwiej :-) jeden pulpecik w domu mi wystarczy. Wody w porządku, a łożysko II st. Oficjalnie ogłaszam bunt na pokładzie i do terminu nie rodzę!!! Olewam wszystkie skurcze i czekam aż mi wody odejdą. Mam dosyć.reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Oj tam oj tam wody odejdą i się zacznie
Ja już w te ich pomiary i proroctwa nie wierze;-)

Ja już w te ich pomiary i proroctwa nie wierze;-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 454
- Wyświetleń
- 51 tys
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 129 tys
- Odpowiedzi
- 78
- Wyświetleń