kachasek
matka-wariatka :)
Kotek, też bym zaczekała na wniki badań
dziewczyny jestem w szoku, to co piszecie o lekach... koszmar
chyba tu pisałam o balneum - gdybyście chciały kupić krem, to odradzam aptekę. w aptece zapłaciłam ok 25 zł a w auchan jest po 14 zł - bez żadnej promocji
dziewczyny jestem w szoku, to co piszecie o lekach... koszmar

chyba tu pisałam o balneum - gdybyście chciały kupić krem, to odradzam aptekę. w aptece zapłaciłam ok 25 zł a w auchan jest po 14 zł - bez żadnej promocji
jedzenie w dzień jest takie sobie, bo pociągnie kika razy i się rozgląda i tak w kółko, ale wieczorem i w nocy ładnie je tez co 3-4 godz (chociaż max 10 min z obu piersi). no i zastanawiam się jak mam go karmić, tzn z tymi dodatkwymi posiłkami (wiem, że to temat na inny wątek, ale spytam już tu) czy jak np ok 10 dam np kaszkę, ok 14 zupkę, 17 deserek a w między czasie (12, 16) i wieczorem, w nocy i rano cycka to będzie ok? czy może jeszcze za wcześnie na takie pzestawianie? do tej pory w dzień cycek jest mniej więcej co 2-3 godz
). No a profilatyka, to wywalenie z domu dywanów, zasłon, firanek, generalnie materiałów zbierających kurz (wszystkich lub nie - zależnie od stopnia uczulenia), sprzątanie na mokro i pod nieobecność alergika. Więcej póki co, nie przychodzi mi do głowy. No ale - da się z tym żyć 
to my 

;-)