To może po prostu nie lubi przedszkola?;-)
to się będzie nasilać.... ;-), mnie ta alergia przeszła 26 maja 2007 po obronie dyplomu, jak ręką odjął.... 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To może po prostu nie lubi przedszkola?;-)
to się będzie nasilać.... ;-), mnie ta alergia przeszła 26 maja 2007 po obronie dyplomu, jak ręką odjął.... 
. Jest jeden plusik przez ten tydzień Niunia przybrała 300 gram, ale to pewnie dlatego że podawałam jej mleczko z butelki bo inaczej nie chciała. Ona chyba już na dobre odrzuciła cycka, ale póki mam chęci odciagam pokarm. Przez ten tydzień ssała bezposrednio z piersi góra 5 razy i to zawsze w nocy na spiąco. Parę razy musiałam podać jej mleko modyfikowane gdyz mojego było za mało:-(, karmiłam ją tym mlekiem i płakałam. Przepraszam że tak tylko o sobie, ale mam teraz ciężki okres i na niczym nie moge się skupić. W dodatku teraz jeszcze niunia zaczęła kaszleć, pediatra ja dzis oglądała i stwierdziła że jest lekko czerwone gardło ale nic nie zapisała. Znacie może jakiś skuteczny syrop na kaszel? no i czy w takiej sytuacji mogę dac jej mocz do badania?

. Nie smuć się, wszystko się ułoży i nie płacz z powodu mleczka przecież Laura nie jest mniej kochana przez to, że dostała na chwilkę modyfikowane. Trzymam kciuki za zdrowie córeczki :-).