reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Lucynko jak u was?
Panikara&&&
Panikara&&&
loveboiled
Ja juz w domu, to nie wody tylko czop zaczyna odchodzić..ciągle mnie przeczyszcza..
Nie zrobili mi ktg nawet :/
Wymacała małego, przyłożyła doppler i po 2 sekundach mówi happy active baby...żal..
O skurcze nawet nie wypytywali..
Mam złe wyniki krwi, wiec jak urodzę na dniach to pewnie czeka mnie znowu transfuzja krwi..w szpitalu mi powiedziała ze norma to minimum 115 a ja mam 105, w 28 tyg miałam 108 wiec juz wtedy miałam niskie ale GP się upierał ze jeszcze jest w normie..
W moczu jakieś bakterie i krew ale twierdzą że ok
Nie zrobili mi ktg nawet :/
Wymacała małego, przyłożyła doppler i po 2 sekundach mówi happy active baby...żal..
O skurcze nawet nie wypytywali..
Mam złe wyniki krwi, wiec jak urodzę na dniach to pewnie czeka mnie znowu transfuzja krwi..w szpitalu mi powiedziała ze norma to minimum 115 a ja mam 105, w 28 tyg miałam 108 wiec juz wtedy miałam niskie ale GP się upierał ze jeszcze jest w normie..
W moczu jakieś bakterie i krew ale twierdzą że ok
loveboiled
Nienajlepiej.. Bóle mam co 5 min ale za krótkie i za mało intensywne.. Chociaż dają juz w kość.. Ale przy pierwszym porodzie tez tak miałam..skurcze jeden za drugim a nic się nie działo.. Masakra..
loveboiled
Moja mama się mnie pytała czy nie mogli mnie zostawić i wywołać żebym nie musiała się tak męczyć hehe fajnie by było 
reklama