reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ja juz w domu, to nie wody tylko czop zaczyna odchodzić..ciągle mnie przeczyszcza..

Nie zrobili mi ktg nawet :/
Wymacała małego, przyłożyła doppler i po 2 sekundach mówi happy active baby...żal..

O skurcze nawet nie wypytywali..

Mam złe wyniki krwi, wiec jak urodzę na dniach to pewnie czeka mnie znowu transfuzja krwi..w szpitalu mi powiedziała ze norma to minimum 115 a ja mam 105, w 28 tyg miałam 108 wiec juz wtedy miałam niskie ale GP się upierał ze jeszcze jest w normie..

W moczu jakieś bakterie i krew ale twierdzą że ok

Love co za "specjaliści" tam siedzą Fuck. Serio.wam.współczuję opieki w ciąży w wielkiej Brytanii...
Jak się ogólnie czujesz?

Lucalew kciuki aby wszystko było ok!

Panikara i jak wizyta?

Mnie całą noc pobolewalo podbrzusze

Nienajlepiej.. Bóle mam co 5 min ale za krótkie i za mało intensywne.. Chociaż dają juz w kość.. Ale przy pierwszym porodzie tez tak miałam..skurcze jeden za drugim a nic się nie działo.. Masakra..

Oj Love. Najgorzej bo to taka niemoc jest...No nie ma jak pomóc...na nich nie ma bata...

Panikara, super wieści, nie spiesz się tak bo nie chce rodzic sama...

Moja mama się mnie pytała czy nie mogli mnie zostawić i wywołać żebym nie musiała się tak męczyć hehe fajnie by było :D

reklama
Love ja coś czuję, że Ty się rozpakujesz szybciej niż Ci się wydaje :) bądźmy dobrej myśli, że to nie będzie tydzień bezsennych nocy i ciągłych skurczów i obolalych pleców...

Do góry