reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Milusia - gratuluje pociechy dużej już takiej suuper, że wszystko dobrze. Antybiotek skoro Ci doktor daje to pewnie wie co robi, a oczy kurcze może to jednorazowe było. Mi się tak robiło jak miałam mdleć ale w wieku dojrzewania. Będzie dobrze trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane moje!!!! Wszystko jest super!! Dzidzia zdrowa, wszystkie narządy jak najbardziej ok. Przezierność karkowa 1,4 więc super. Kość nosowa piękna. Ależ się zryczałam jak wyszłam. I jeszcze na leżance mi łzy leciały. Nie mogłam się opanować.
Z emocji zapomniałam zapytać o płeć:rofl2:, jakoś w tamtej chwili było to dla mnie mało istotne. Jestem taka szczęliwa, że szok :rofl2:. Wszystkie inne, przyziemne problemy zeszły na dalszy plan:-)

Milusia strasznie się cieszę, że z Twoją pociechą wszystko ok. Antybiotyk pobierzesz chwilę i będzie dobrze. A z tym wzrokiem to może faktycznie jak dziewczyny piszą kwestia migren? Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki- Vinga, Inomama, Akuku, Antinetka Salli i Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No, ja się zmywam i szykuję, bo za godzinę wizyta :)
Już się stresuję a brzucho ściśnięty jak cholera :/ Masakra...
I dziękujęza kciukasy, na pewno przyniosą szczęście :)

Hej dziewczyny.
Milusia, Hope - gratuluje Wam udanych wizyt!!! Super ze z maluszkami wszystko ok!!!
Milusia z tymi oczkami to trzeba miec reke na pulsie. Przyczyn moze byc kilka. Moze I od migreny czy naglego spadku cukru tak jak dziewczyny pisaly, czy od naglego wysilku (tuz przed omdleniem). Napewno trzeba tego pilnowac.
Grudnioweczka- jesli juz zaczynasz czuc tego zabka to moze nie zwlekaj z wizyta. Po co sie tak meczyc. A juz masz prawie skonczony 12 tydz. wiec za chwile juz bezpiecznie bedziesz mogla wziasc odpowiednie znieczulenie. Ja mialam rwanie raz...co prawda nie w ciazy ale znieczulenie dalo rade :) A kiedys bylam straszna panikara jesli chodzi o dentyste. Odkad znalazlam mojego super delikatnego I dobrego lekarza prawie zasypiam na fotelu :)
Sali - nie stresuje sie tak bardzo. Napewno bedzie wszystko ok. Wiesz masz juz ten plus ze jestes po pierwszym badaniu ktore wyszko ok I idziesz juz tylko potwierdzic :) I tak na to patrz :)
Vinga, inomama, Akuku, Sali, Antinetka, Fifka - trzymam za Was mocno kciuki moje panie &&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia dzisiaj :)

Hope-wzruszyłam się czytając opis Twojej wizyty.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za wszystkie dziś wizytujące.
Ja czekam na piątkowy test PAPP-A. Z tego co lekarz mówił tydzień temu, to będą konkretne pomiary.
Czy któraś już miała taki test, albo wie o nim coś więcej? Piszcie dziewczyny.
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę w piątek maluszka ale i strasznie się boję.

PS Czemu nie widzę mojego suwaczka?

reklama
Do góry