Akuku
Fanka BB :)
Ja urodzilam Alexa 2 miesiace przed 19 urodzinami, Victora jak mialam 20 i pol hehe a teraz bede miala 3 dziecko w wieku 24, 5, ale ja podobnie jak fifka od zawsze do bardziej dojrzalych... ja to nawet imprez nigdy nie lubialam, ja wrecz marzylam zeby miec juz ta 18 i miec rodzine i dzieci hehe. Taka inna jestem. Ale u mnie to na dobre dla moich bioder ktore mi moga dlugo nie posluzyc , a raczej wychowywac dzieci na wozku bym nie mogla.
A jestem na tyle mloda ze moze mi jeszcze odbije na core hehehehe, kto wie, kto wie. Nigdy nie mow nigdy
Fifka no dziwna ta Twoja gin, zrob te badania, dobrze ze Adrianek juz duzy.
Gratuluje kazdej wizyty dziesiejszej, nie wymieniam bo nie chce nikogo pominac. Ciesze sie ze wszystko ok z makuszkami i zazdroszcze wam tego podgladania, wazenia itd... ja to tylko cisnienie i poslucham serduszka.
Prosze o dopisanie mojej wizyty kontrolnej 22.11 wizyta kontrolna
A jestem na tyle mloda ze moze mi jeszcze odbije na core hehehehe, kto wie, kto wie. Nigdy nie mow nigdy
Fifka no dziwna ta Twoja gin, zrob te badania, dobrze ze Adrianek juz duzy.
Gratuluje kazdej wizyty dziesiejszej, nie wymieniam bo nie chce nikogo pominac. Ciesze sie ze wszystko ok z makuszkami i zazdroszcze wam tego podgladania, wazenia itd... ja to tylko cisnienie i poslucham serduszka.
Prosze o dopisanie mojej wizyty kontrolnej 22.11 wizyta kontrolna