reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny u mnie z tymi 12 cm to mysle to jest razem z nogami, bo pamietam ona tak chaotycznie zmierzyla to zjawisko co bylo w moim brzuchu. Albo wymiarow na zdjeciu wogole nie ma.a te 12 cm to cos innego.
nie moze byc mowy o jakis wielkich anomaliach bo maszyna przesunela termin z 24 na 22 stycznia, a gdyby bylo cos nie tak z rozmiarami, to roznica w terminie bylaby ogromna.
tak czy inaczej, zamowie wizyte prywatna, bo dzis to wiedzialam, ze niczego sie nie dowiem:shocked2:

Grudnioweczka trzymam kciuki!!!

Fifka - ty to chyba grudniówką będziesz? Leci ci ten suwaczek do przodu mocno :-D u mnie z USG wychodziło wczoraj 12,2tc. i termin pod koniec stycznia :-p a w pierwszej ciąży wychodził mi termin 6.01 z USG i urodziłam w grudniu - na szczęście po świętach, więc jeszcze krokiety, pierogi z grzybami i inne smakołyki wsuwałam bez problemu:-D:tak:

kciuki za dzisiejsze wizyty!

Mi normalnie kamień z serca, że dzidziuś zdrowy - jakoś dziś tryskam energią, bo wczoraj od tego stresu to wypluta byłam :)

dziewczynki, zobaczcie czy wszystkie wizyty powpisywałam w tabelkę, bo nie ukrywam że trochę do tyłu jestem :p
I w końcu wyjdzie na to, że połowa styczniówek będzie grudniówkami :p
nie ładnie panienki, nie ładnie :p
w październikówkach 2012 chyba z połowa dziewczyn we wrześniu urodziła. ja się zmieściłam już w październiku bo 4 urodziłam ;)

kochane, nie pamiętam kto wizytował ale gratuluję udanych wizytek
i trzymam &&& za grudnióweczkę :)

Hehe ja termin z pierwszych USG i OM mam na 3 stycznia... a z ostatniego USG na 26 grudnia więc w sumie wszystko się okaże... :tak: A czy pierwsza to nie ma reguły bo ktoś może urodzić w 37 tygodniu a ja na przykład w 40 i wtedy pierwsza nie będę :-D Ale coś przeczuwam ze chyba święta będą napięte...

A co ciekawe... jak urodzę w grudniu to miedzy moimi dziećmi będzie rok różnicy rocznikowo :-D a jak w styczniu to równe dwa lata! Śmieszne to..

reklama
A co ciekawe... jak urodzę w grudniu to miedzy moimi dziećmi będzie rok różnicy rocznikowo :-D a jak w styczniu to równe dwa lata! Śmieszne to..
to jesteśmy w takiej samej sytuacji ;)
mi się też przesuwa termin ale już nie zmieniam. teraz mam chyba na 16 stycznia. zapytała mojego gina to na kiedy ja w końcu mam ten termin porodu. on powiedział, że zawsze trzymamy się terminu z om. to teraz zgłupiałam

Do góry