reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Ja też czekam na drugiego chłopca. Wszyscy oczekiwali dziewuszki. Mąż tak samo. Ale jak mu powiedziałam, wiesz są faceci, którzy robią dzieci i są tacy, którzy tylko chłopców(z odpowiednią intonacją) to urósł z dumy:-D!!!! A ja sobie żartuję może za trzecim razem!:-p

Mówi się, że rodzi się więcej dziewczynek. Sporo z nas już wie co nosi pod serduchem, może jakąś listę grudniowej płci by zrobić? Chłopcy, dziewusie i niespodziewajki.:-)

Krolcia mamy juz taka liste w przeczuciach a rzeczywistosc :) niby rodzi sie wiecej dziewczynek ale np u mnie w miasteczku przewazaja narazie chlopcy wsrod polskich par, z drugiej strony patrzac na szalenstwo ciaz mysle ze moze sie to zmienic, juz czasem mysle ze ludzie decyduja sie na kolejne dziecko tutaj ze wzgledu na pokazne becikowe:0

asia GRATULACJE!!!
ja doskonale Cię rozumiem, bo też cała rodzinka liczyła na dziewuszkę, a ja głupia "bałam" się czy się udało... tak na prawdę to facet "robi" płeć więc to jakaś paranoja...-kochanie CUDNIE że będą dwa braciszki:)))!!! i w końcu tak jak napisała krolcia - przynajmniej jest pretekst do trzeciego;-)
A teraz dbaj o siebie, aby te paskudne skurcze przeszły!

Asia pomyśl o pozytywnych aspektach. Ja mam synka i teraz "chyba też" synka. To była dla mnie super nowina. Chłopcy zawsze będą się razem bawić. A nie ma co ukrywać dziewczynki mają inne zabawy niż chłopcy. A tak 2 brzdąców się sobą zajmie. I tak jak Krolcia pisała mąż powinien być dumny, że tak ładnie płodzi synów ;) Będą mieli przewagę liczebną- na szczęście synkowie słodcy są :)

Ja jak przypominam sobie co głupiego w życiu zrobiłam to powiedziałam, że nie chcę dziewczynki :p Dyskoteki, seks, obcy chłopcy, alkohol...nie! nie! nie! to za dużo dla mnie :p hehehe
A chłopca to się weźmie w obroty i już :) Wychowamy, spróbujemy wpoić chłopakom szacunek do innych ludzi, pieniędzy i wartości czyjejś i własnej własności. Za szaleństwa będą płacić ciężką pracą. A potem może znajdą sobie fajne dziewczyny i w końcu pójdą w świat zakładać własne rodziny :) A my z mężem kupimy sobie działkę, postawimy domek w Bieszczadach i będziemy leniuchować :)

heheh tak to widzę :)

Asia pomyśl o pozytywnych aspektach. Ja mam synka i teraz "chyba też" synka. To była dla mnie super nowina. Chłopcy zawsze będą się razem bawić. A nie ma co ukrywać dziewczynki mają inne zabawy niż chłopcy. A tak 2 brzdąców się sobą zajmie. I tak jak Krolcia pisała mąż powinien być dumny, że tak ładnie płodzi synów ;) Będą mieli przewagę liczebną- na szczęście synkowie słodcy są :)

Ja jak przypominam sobie co głupiego w życiu zrobiłam to powiedziałam, że nie chcę dziewczynki :p Dyskoteki, seks, obcy chłopcy, alkohol...nie! nie! nie! to za dużo dla mnie :p hehehe
A chłopca to się weźmie w obroty i już :) Wychowamy, spróbujemy wpoić chłopakom szacunek do innych ludzi, pieniędzy i wartości czyjejś i własnej własności. Za szaleństwa będą płacić ciężką pracą. A potem może znajdą sobie fajne dziewczyny i w końcu pójdą w świat zakładać własne rodziny :) A my z mężem kupimy sobie działkę, postawimy domek w Bieszczadach i będziemy leniuchować :)

heheh tak to widzę :)

Podobnie to widzę! Ile to człowiek nabłądził w młodym życiu...:zawstydzona/y: Jak będą starsi to razem na imprezki będą chodzić:tak:. Zawsze to bezpieczniej we dwójkę.:-D

reklama
U mnie też wszyscy liczą na dziewczynkę, ja też. I mam dylemat czy poznawać płeć... Doradźcie mi. Boję się, że jak wyjdzie na usg chłopak to strasznie się zawiodę, a ostatnio nie jestem w najlepszej kondycji, chyba hormony wariują:-(

Do góry