Salomii
Fanka BB :)
gratuluje!!! synkowie sa fajni 
a ci z rodziny niech nie marudza albo sami niech sobie dziewczynke zrobia phiii;P
wazne ze Ty i dzidzius macie sie dobrze
wazne ze Ty i dzidzius macie sie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia pomyśl o pozytywnych aspektach. Ja mam synka i teraz "chyba też" synka. To była dla mnie super nowina. Chłopcy zawsze będą się razem bawić. A nie ma co ukrywać dziewczynki mają inne zabawy niż chłopcy. A tak 2 brzdąców się sobą zajmie. I tak jak Krolcia pisała mąż powinien być dumny, że tak ładnie płodzi synówBędą mieli przewagę liczebną- na szczęście synkowie słodcy są
![]()
Ja jak przypominam sobie co głupiego w życiu zrobiłam to powiedziałam, że nie chcę dziewczynkiDyskoteki, seks, obcy chłopcy, alkohol...nie! nie! nie! to za dużo dla mnie
hehehe
A chłopca to się weźmie w obroty i jużWychowamy, spróbujemy wpoić chłopakom szacunek do innych ludzi, pieniędzy i wartości czyjejś i własnej własności. Za szaleństwa będą płacić ciężką pracą. A potem może znajdą sobie fajne dziewczyny i w końcu pójdą w świat zakładać własne rodziny
A my z mężem kupimy sobie działkę, postawimy domek w Bieszczadach i będziemy leniuchować
heheh tak to widzę![]()