Mini55
&&&&&
u nas w sumie juz widomo od miesiąca ze chłop :-)
No wiem ale wydawało mi się że nie byłaś pewna ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u nas w sumie juz widomo od miesiąca ze chłop :-)

, a nic jeszcze nie jest przesądzone - aparatury mogą się mylić, oby na Waszą korzyść. W sobotniej gazecie czytałam historie rodziców, którym na początku ciąży powiedziano, że ich syn będzie miał ciężką wadę serca - rozważali aborcję, ale ostatecznie pogodzili się z tym stanem i do końca przygotowywali się na przyjęcie dziecka poważnie chorego. A maluch urodził się silny i zdrowy - mówią że uleczyły go ich dobre myśli. ;-)
Naprawdę, łatwiej znieść tę straszną słodycz.
. Już się nie mogę doczekać USG, mam 20 tego, więc już niedługo. Jestem ciekawa wagi mojego maleństwa, mam cukrzyce, więc zastanawiam się czy dobrze "się prowadzę":-)