reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Atan, MaMicurina gratuluje udanych wizyt
Maria tak jak dziewczyny juz pisały - zrobić dla świętego spokoju :tak:, a nic jeszcze nie jest przesądzone - aparatury mogą się mylić, oby na Waszą korzyść. W sobotniej gazecie czytałam historie rodziców, którym na początku ciąży powiedziano, że ich syn będzie miał ciężką wadę serca - rozważali aborcję, ale ostatecznie pogodzili się z tym stanem i do końca przygotowywali się na przyjęcie dziecka poważnie chorego. A maluch urodził się silny i zdrowy - mówią że uleczyły go ich dobre myśli. ;-)

Maria ja bym Ci radziła zrobic tak jak dziewczyny mowia zrob dla swietego spokoju.
Mam kolezanke ktorej synek jest chory tylko ze on to wogole calkiem innym przypadek serce ma po prawej stronie wogole wszystkie organy ma po innej stronie jak normalny czlowiek, to wszytsko bylo widac juz na usg w 10 tyg. ale jej o tym nikt nie powiedzial dopiero przy porodzie okazalo sie ze aorta przy sercu jest poszarpana odrazu zabrali go do Warszawy robili operacje i wszystko co konieczne i to wlasnie w Warszawie jej powiedzieli ze na usg bylo widac ze juz jest cos nie tak .
A teraz wogole bys nie powiedziala ze on jest chory ma niecale 3 lata i rozwija sie normalnie jak normalny 3 latek czasami az za bardzo:-)to ten rozkoszny co Wam pisalam ze wysypal jej na glowe cala paczke biszkoptow z okruszkami wlacznie:-)
Idz zrob to i napewno bedziesz spokojniejsza.

Maria-popieram dziewczyny. warto mieć pełną wiedzę i spokojne sumienie...

Atan, MaMicurina-cieszę się z Waszych udanych wizyt :)

Ja wczoraj byłam na glukozie (niebawem jadę po wyniki) i nie było aż tak źle...choć uczucie w trakcie, a tym bardziej bezpośrednio PO wypiciu nie należy do najprzyjemniejszych. Polecam wszystkim babeczkom, które są przed, aby zaopatrzyły się w cytrynę i prawie połowę wcisnęły sobie do tego cud-glukozowego napoju :happy:Naprawdę, łatwiej znieść tę straszną słodycz.

Ostatnia edycja:
ja mam jutro wizytę, taką normalną kontrolną co 3 tygodniową. Jestem ciekawa moich wyników moczu, oddałam w zeszłym tygodniu na posiew, mam nadzieję, że nic im nie wyrosło :crazy:. Już się nie mogę doczekać USG, mam 20 tego, więc już niedługo. Jestem ciekawa wagi mojego maleństwa, mam cukrzyce, więc zastanawiam się czy dobrze "się prowadzę":-)

dziewczyny wrocilam od Gp zbadal mi cisnienie standartowo podwyzszone , mialam dosyc ciezki oddech -bo ostatnio jakos ciezki mi sie oddycha , powiedzialam co sie wczoraj stalo i ze bola mnie plecy-wiec dzidzia kicala serduszko bili i uspokoil mnie ze nie da sie nic zrobic dziecku bo chronione jest tez przez wody plodowe bo plywa sobie w balonie:) i nie uwierzycie jestem na zwolnieniu dostalam na 2 tygodnie i musze sie znowu pojawic czy nie przedluza , ale tez bede miec wyniki tego holtera

reklama
Do góry